Mājās sākt vaksāciju ir galīgi garām... Pirmās reizes to noteikti vajaga pie profesionāļa izdarīt un tad var mēģināt mājās..
Es vaksēju pa 10 LVL. Sāpes ir atkarīgas gan no mēness fāzēm, gan tava cikla utt.utjp.
pashai patiesiibaa ljoti gruuti ir to dariit....ja veel ir iespeeja nopirkt kaartridzu, kur ievietot vasku, bet ar cieto vasku bikini zonai ir nereaali, esmu sev taisiijusi, man tas aiznjeema vismaz 2 h laika :D kaadaa pozaas es tik neesmu bijusi, taa kaa vieglaak man liekas, aiziet pie meistara.
vienreiz biju uz dziļo bikini, nuuuuu sāpēja, bet labi tas, ka fiksi norauj un gatavs! nevis, ja es mājās kaut ko rautu, tad, pirmkārt, darītu to lēni un mokoši, otkārt, iespējams vispār to nenorautu.
Tagad es pēdējā laikā braucu ar epilatoru, var paciest :) bet pilno netaisu.
Regulāri eju uz vaksāciju jau gadu. Maksā 9 vai 10 ls, esmu pilnīgi mierīga 3 nedēļas un ceturtajā parasti sanāk iet atkal. Īstenībā tagad pat sāpes nejūtu, pirmo reizi neatceroas, bet vissāpīgāk ir pirms mr.
...nu jā.. tāpēc pati arī neesmu neko pasākusi, saprotu, ka tur vajag spečuku, smalka padarīšna tomēr. Negribas sevi traumēt un negribas stāstīt draugam kā tas īsti ir atgadījies. :-D
Vairākus gadus gāju uz salonu, tad palika žēl naudas un izdomāju taisīt pati. Uzsildu cietā vaska bundžu katliņā ar ūdeni. Viss process man parasti aizņem vismaz stundu. Visērtāk ir kāju pacelt labi augstu un vaksēt stāvus, tad var piekļūt arī tām vietām, kurām nepiekļūst sēžot :D Viena bundža maksā ~5 ls, ar to pietiek ~3 mēnešiem, parēķiniet ietaupījumu ;) Arī paduses, kājas un rokas vaksēju pati, tikai kājām un rokām vajadzīgs cits vasks, tam man ir nopirkts arī kasešu sildītājs.
es epileeju ar savu draugu epilatoru :-)
taa kaa es atstaaju shauru 'striipinju' pa vidu, tad ar epilatoru uzreiz nesanaak iipashi preciizi, pielboju ar pinceti, daru to jau gadus piecus, citu metodi nemaz neveelos. ja nu vieniigi foto/laazerepilaaciju, kas matinjus likvideetu uz tieshaam ilgu laiku ;-)
nesen mēģināju pati mājā ar vaska strēmelēm,bet tomēr neizdevās , jo man bija neareāli bail, tā nu paliku ar strēmeli tur :-D diezvai saņemšos to darīt tik drīz atkal. :-D