Vajag Jūsu padomus un domas!

Reitings 9
Reģ: 25.04.2011

Sveikas!

Takā nedz draugam, nedz draudzenēm neuzdrošinos neko tādu stāstīt un atklāt, rakstu Jums, cerībā, ka palīdzēsiet nonākt man pie jel kāda secinājuma. Mana sāpē, sabiedrībai visai nemīlēta ( laikam, ir iepatikusies, sieviete, neesam nekādas lielās draudzene ar šo sievieti, bet kopā dejojam vienā pulciņā, tāpēc katru nedēļu redzamies) Nezinu, vai man tikai tā liekas, vai arī gribas domāt, bet kaut kāds klikšķis ir mūsu starpā, ķiķināšana, neviļus kaut kādi pieskārieni, uzmanības apliecinājumi… Un, tomēr, varbūt, no viņas puses tas ir tikai tāds draudzīgs žests, nekas vairāk, nesaprotu. Pašai, uz sevi nāk dusmas, ka varu būt tik stulba, un ko tādu pieļaut, bet nevaru neko darīt, un visu laiku domāju par viņu, kā būtu, ja būtu, un ja nu patiesi viņai simpatizēju? Varbūt, kāds jaunības dullums uznācis, vai vnk pavasaris dara savu, bet jūtos kā no laivas izmesta. Kā lai zina, ka tā visa uzmanības izrādīšanas, ir nekas vairāk kā parasta draudzība, kur novelkas šī robeža starp vienkāršu patikšanu, un patikšanu, kad tas otrs cilvēks patīk jau tā pamatīgi? Neesmu nekāda zilzeķe, bet nu tagad manā galvā ir tāds bardaks, ka nezinu, ko domāt un kā rīkoties. Atvainojos, ja kādu ar šo tekstu apvainoju, vai kā savādāk sadusmoju, vienkārši, nav kur citur prasīt padomu.

25.04.2011 22:51 |

Reitings 9
Aa, nu tieši tas arī mani mulsina, jo es nesaprotu, kā, lai atšķir neseksuālu pieskārienu no seksuāla... Tā ir vēl viena mana raize :D
26.04.2011 00:43 |

Reitings 5119
Reģ: 29.01.2009
Nu pag, bet Tev tacu ir draudzenes,vinas Tev ari pieskaras.. kadel Tev peksni ar so skiet,ka vina to dara seksuali??
26.04.2011 00:46 |

Reitings 9
Kaķi, liekas, ka Tu atrisināsi visas manas problēmas. Nebiju nemaz aizdomājusies pa šo... draudzenes man tā nepieskaras, un nekoķetējas ar mani, kā šī sievete.. vai, iespējams, es tikai tā gribu domāt, ka viņa man pieskaras, kaut kā "savādāk"..?
26.04.2011 00:54 |

Reitings 5119
Reģ: 29.01.2009
Nu ja vina tiesam to dara pavisam citadak ka citas, tad liela iespeja, ka vinai tiesam Tu patic. :) Protams, vel jau variants, ka vina ta ar visiem kontaktejas, varbut pavero, ja pret citiem vina ir vesa, tad - ganjau Tu vinai patic! Nu anyway - dari,ka mes teicam. Uztaisi meitenu vakaru ar viinu un sarunaam. un pec tam OBLIGATI ieraksti Cosmo,ka gaja! :D
26.04.2011 00:56 |

Reitings 9
Obligāti pastāstīšu, paldies, ka padalījāties ar padomiem! :)
26.04.2011 01:02 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Ta jau ir ar to sabiedribu!Tikko cilveks atskiras uzskatos,ta dulls un traks utt (t) Saprotu ,ka tu nevari to teikt draugiem un pazinam-Latvija ipasi! :-D
Es ari domaju,ka uzaicini so sievieti pie sevis-parunajiet pie vina glazes...tad jau tu jutisi, kas talak!Varbut vinai ari jutas pret tevi-ja tu vinai nepatiktu,vina to liktu manit jau ieprieks |-) !To jut uzreiz!Noteikti padalies ,ka gaja ! :-)
26.04.2011 01:32 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits