Cilvēki ar spējām!

Reitings 129
Reģ: 02.04.2009

Vai kādam nav pazīstams/i tādi cilvēki, kuri paskatoties uz bidi var pateikt, kas ar to cilvēku ir noticis?!? Man paziņa stāstīja, ka Tukumā esot tāda tante, kurai vajag tikai vīrieša bildi un viņa par viņu var pastāstīt. It kā jau neesmu īpaši ticīga uz tādām lietām, bet ir tik daudz paziņu, kam ir palīdzēts, tādēļ gribu tam ticēt. Gribu aizbraukt uz to Tukumu, bet pagaidām vēl neesmu saņēmusi datus ar adresi un telefona nr. Varbūt kāds Kurzemes reģinoā vēl zina kādu tādu cilvēku?

25.04.2011 20:39 |

Reitings 6
Reģ: 29.06.2011
Esmu reliģiska.esmu regulāri gājusi baznīcā ticējusi Dievam,kā arī ticu viņam,bet sanāca tā kā sanāca,saslimu ar vēzi ārsti konstatēja 3 stadiju ārsti pateica šeit mums nav ko darīt viss paliek Dieva ziņā cik dienas es dzīvošu.Protams biju izmisusi jo gribās taču dzīvot.Staigāju precīzāk sakot vilkos kā citrons izkaltis svars man bija zudis 20 kg.Nez no kurienes mana māsa bija padzirdējusi par Tukuma Dailu.Ilgi viņai mani nācās pierunāt doties uz Tukumu un es savā prātā domāju nu sliktāk jau nebūs.Un ko jūs domājat kad iegāju pie viņas,viņa pateica pilnīgi visu neprasot kas jums kaiš,tik noteica būsi vesela un pēc 5 gadiem mēs vēl tēju kopā dzersim.Sākumā tā dīvaini bija kā viņa visu to varēja zināt pat pateica ko es brokastīs esmu ēdusi tas lika man aizdomāties,bet pateicoties viņai esmu pilnīgi vesela un tai pašā laikā dakteriem lielas acis, bet es viņiem neko neteicu kur esmu bijusi daudz cilvēkus esmu pie viņas vedusi kuriem viņa sola veselību tie ari ir dabūjuši kuriem viņa nespēj palīdzēt to viņa atraida vainu baidās pati saslimt to es nezinu.Es pat zinu gadījumu 1 jaunietis pēc avārijas bija komā 3 mēnešus dakteri taka rīt jau gribēja atslēgt jo izredzes dzīvot praktiski nebija,bet mēs uz karstām pēdām uz Tukumu prom pie Dailas.Un no Dailas mēs aizskrējām uz reanimāciju izdarījām itin visu ko Daila lika un tas puisis dzīvo vēl šodien.Un ar buršanos viņa gan nenodarbojās tur ir dieva vārdiņi tos es pati sadzirdēju jo tādi cilvēki kā Daila vispār diez vai ir tik pretim nākoša to gan varu teikt jo manu acu priekšā ir tik daudz brīnumi notikuši un galvenai šis cilvēks Daila naudu vispār neprasa cik atstāj tik ir būtu tur kaut kāda 10 ādas noģērētu.Kas cilvēkam ir viss dārgākais tā ir veselība.Daila nav pelnījusi lai viņas kaulus mazgātu pieburt,atburt kas par muļķībām tā kā nāktos nokaunēties.Lai Dievs dod stipru veselību DAILAI no Tukuma.....Ar cieņu Brigita!
29.06.2011 23:09 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
zinu, ka Lapmežciemā ir ļoti spēcīgs cilvēks - Aldis, ja nemaldos.
29.06.2011 23:12 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
zinu, ka Lapmežciemā ir ļoti spēcīgs cilvēks - Aldis, ja nemaldos.
29.06.2011 23:12 |

Reitings 1
Reģ: 24.06.2013
nu ragana viņa nav noteikti,ne uz slotas lidinoties redzēta,ne buroties,ne pieburot kādu.tās ir muļķības. katram cilvēkam ir brīva griba,un ar varu mīļš neviens nevar būt.man daillīte ir palīdzējusi sakārtot veselību,tad,kad bija man ļoti slikti ar sirdi.viņa bija tā kas deva spēku,dvēseles mieru. palīdzēja darbā sakārtot visas lietas.neredzēju neko tādu,kas liecinātu par ko sliktu.ne jau galvenais ir uzzināt,kas būs,kā būs. galvenais ir,spēt pasargāt sevi un savus tuvos cilvēkus.ja pašu spēkiem tas neizdodas,tad meklēt palīdzību.paldies Dievam,ka tāda dāvana tiek ziedota,lai cilvēkiem palīdzētu,dziedinātu,mierinātu un dotu svētību.paldies!
24.06.2013 00:20 |

Reitings 434
Reģ: 02.07.2012
Es eju pie Diānas Audras.....Bet tagad sen neesmu bijusi.Vienmēr palidz ar probēmām....
24.06.2013 07:14 |

Reitings 1073
Reģ: 12.03.2012
Es gan ar savām problēmām tieku galā pati.
24.06.2013 10:14 |

Reitings 6
Es par Dailu varu teikt to pasu labako , jo si sieviete, ir loti pretim nakosa, ja protams vina kadreiz uzrajas , bet tas ir pelniti , varu nedaudz pastastit par sevi , es pirmo reizi kad aizbraucu pie Dilas , vina man teica skaties ,un brauc pec menesa pie manis citadi labi nebus , jo redzu tev tvaka laika bus avarija un tu cietisi , un gult gulesi ka circenis, Es pie sevis nodomaju ,ko tu grabi ,nebus nekas, bet pat nepamaniju ka paskreja menesis ,un blaviens avarija ka likts, salauza manu mugur , un es kad nacu pie samanas , tad nejutu apaksejo dalu , kajas pareizak sakot, aceros ka mani sencisi veda mani pie Dailas , bija jabrauc 3 reizes ,un pateicoties Dailai staigaju , kautgan mediki teica kad jasadzivo ar ratiem, Es varu teikt tik to labako , bet te jaunie skuki kautko gvelz, mulkigi lasit , tadas mulkibas,un vispar kaut kadu mulkibas pec traucet cilveku .
26.06.2013 12:29 |

Reitings 6
ko variet cepties , ja jau no jums aizgaja virietis tad jau pasas esat vainigas , tur neviena tante jums nelidzes. pasediet un pardomajiet savu dzivi pasas kur esat vainigas , un tadas reizes neskrieniet ka trakas pie tantinam, tiekiet pasas gala, ar saviem romaniem,
26.06.2013 12:33 |

Reitings 6
EsSlampe biju tur pilnigi garam nokas tikai naudu, un gvelz visadas mulkibas,
26.06.2013 12:34 |

Reitings 6
Jaunkundzites ja pasas nevariet tik gala , tad nevainojiet citus savas nedienas,
26.06.2013 12:36 |

Reitings 6
Paldies Dailas tante par visu ko jus man esat devusi , kuru neviens cits nespeja dot , ta ir dziviba.
26.06.2013 12:38 |

Reitings 1
Reģ: 26.06.2013
Dailai tik tiektiešam īpašas spējas viņa pat prot pateikt ko cilveks domā, kurnu viss pārējais, padalīšos ar Jums, biju draņķīgā situācijā, nācās sēsties uz apsūdzēto solu, bet pateicoties Dailai no Tukuma tiku uz brīvām kājām, bet ko viņa tur darīja es īsti nezinu, zinu tikai vienu ,kad man vismaz draudēja 8 gadi cietuma sods, bet Daila zināja kad nēsmu vainīga , tikai vainu uzņemu uz sevi, lai paglāptu savu brāli, kuram pēc nēnesi būtu ģimenes pieaugums,bet Daila pateica visu smalki kā viss bija , un noteica tas nebūtu godīgi, ja tevi ieliktu cietumā, bet brīnumainā kārtā lietu slēdza jo pierādijumi nebija pietiekoši.Viņa ir ļoti laba tante , tikai kaitināt nedrīkst , citādi var bēdīgi var viss beigties,Es esmu ļoti pateicīgs Dailai no Tukuma lai dievs dod vņai stipru veselību.
26.06.2013 16:31 |

Reitings 1
Reģ: 10.08.2013
Vai kādam nav kāda kontaktinformācija ar šo labo cilvēku (tel. nr., e-pasts, adrese vai kas cits), kā ar viņu varētu sazināties? Cik zinu dr.lv viņu varot atrast, bet tur ir divas nezinu, kura ir īstā uzrakstiju abām, viena izlasija, bet neko neatbildēja.
Lūdzu, lūdzu ja kāds var palīdzēt sazināties ar šo cilvēku lūdzu palīdziet.
10.08.2013 09:08 |

Reitings 1
Reģ: 25.09.2013
Es arī varu teikt tikai labus vārdus par Dailu. Manā gadījumā, man konstatēja aknu cirozi. Lai veiktu aknu transplantāciju, dakteri man pieprasīja 36 tūkstošus latus. Man protams tādas naudas nebija. Slimnīca no nejauši sastapta cilvēka uzzināju, ka ir tāda Daila Tukumā, kas varētu palīdzēt. Apmeklēju Dailu trīs reizes un mana slimā akna kļuva vesela un nebija npieciešama aknas translantācija. Liels paldies viņai par to un lai viņai laba veselība! Ja Jums ir kādas problēmas,droši griezieties pie Dailas. Ja nemaldos, viņas nummurs bija 25633094. Lai Jums izdodas!
25.09.2013 16:40 |

Reitings 1
Reģ: 25.09.2013
Visu cieņu Dailai, viņa palīdzēja manai ģimenei. Man vīrs ļoti daudz pīpēja. No paziņām uzzināju, ka Tukuma dzīvo Daila, kas varētu palīdzēt manam vīram. Pēc vienas apmeklējuma reizes pie Dailas, mans vīrs kopš tas reizes nav smēķējis. Liels paldies viņai par to.
25.09.2013 17:04 |

Reitings 1220
Reģ: 28.08.2013
baiba dana pieregistrējusies vienā un tajā paša datumā,tas ir šodien, kas pa sakritību, man arī ir spejas hehe :D
25.09.2013 17:21 |

Reitings 1
Reģ: 14.02.2015
KO JŪS VARAT ŅEMTIES,ES PERSONĪGI VARU TEIKT TO PAŠU LABĀKO PAR DAILU LĪCI KURA DZĪVO TUKUMĀ.ŠIS BURVĪGAIS CILVĒKS ,MANAS ĢINENES LABĀIR TIK DAUDZ DARĪJIS,JO NEVARU PAT PIEMEKLĒT VĀRDUS KĀ PATEIKTIES,PIRMAIS IESĀKĀS AR TO KAD VIŅA PATEICA JUMS KAUTKAS JADARA,JO JŪSU DĒLS CIETĪS AVĀRIJĀ,UN IES BOJĀ,PROTAMS TAM NENOTICĒJU, BET VIS NOTIKA KAD MANS EDGARS GĀJA AUTO AVĀRIJĀ BOJĀ,TUR BIJU PATI VAINĪGA JO NEKO NEDARIJU LAI TĀ NEBŪTU,OTRAIS MANAM BRALIM BIJA VĒZIS ,TUR DAILA PARŪPĒJAS UN BRĀLIS VĒL JO ŠOBRĪD DZĪVS IR JAU PAGAJUŠI PIECI GADI,KUR DAKTERĪŠI TEICA MIRS LAI GATAVOJĀS,TREŠAIS VIŅA MANAM OTRAJAM DĒLAM UZRAKSTĪJA CIPARUS ,AR KURIEM VIŅŠ VINĒJA AUTO,UN MANI PAŠU IZĀRSTĒJA NO KUŅĢA ČULAS , VAI TAS NAV DAUDZ,IR ,ES ABRĪNOJU ŠO CILVĒKU ,UN VIŅA DZĪVO TUKUMĀ UN VIŅAS TELEFONS IR 29413742,MILZĪGS PALDIES JUMS DAILA,
14.02.2015 21:10 |

Reitings 1
Reģ: 31.03.2015
Es par Dailu varu teikt tikai to pašu labāko jo viņa man ir palīdzējusi atbrīvoties no ļoti smagas slimības kā vēža.Jo biju apbraukusi kādus 17 dziedniekus un tikai tukši solījumi un palika vēl sliktāk .Tāpēc saku lielu paldies kad dieviņš deva tādu iespēju man satikt DAILU.Paldies viņai par visu kad esmu vesela.Lai dievs viņai dod stipru veselību arī citiem palīdzēt....
31.03.2015 13:12 |

Reitings 47
Reģ: 23.03.2015
KUr te pekš'hni uzradas dažadi lietotaj vardi bez fotoo.. vienu briid likas viens un tas pats cilveks izsaka dazadas domas :D :D
31.03.2015 13:30 |

Reitings 10185
Reģ: 19.11.2014
Laikam tā pati slavenā Daila par sevi labas lietas vēlējās sarakstīt.
Es ar sāku ar tādu interesi lasīt, bet beigās sapratu, ka kaut kas nav īsti labi.
31.03.2015 13:45 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits