Īsi un konkrēti - Kāda ir tava veiksmes formula - kas tev ir nepieciešams, lai justos ikdienā laimīga, harmonijā ar sevi, lai tev viss izdotos u.t.t ? (l)
Godīgi?Man vajag mieru.Tā kā ikdienā mieru iegūt ir ļoti grūti,tad harmonijā es esmu lielākoties brīvdienās.Darba dienās es vnk skrienu un daru.Gluži kā citi.Un brīvdienās es varu iegūt savu ilgi kāroto mieru un būt harmonijā.
nevaru ta nosaukt. bet viennozimigi varu pateikt kas man besi, kad jutos nekomfortabli- pacik man svars leka ta augsa, ta leja..jutos briesmigi, ja ir uzputies veders, kads kilograms klat. tada drausmiga sajuta.
Jūtos labi, kad manai ģimenei, mīļajiem ir labi.
Kad man un draugam ir labi un visās lietās veicas, kad jūtamies vienkāŗši labi un laimīgi (l)
Veiksmes formula - domāt pozitīvi, nedarīt otram ļaunu (bija laiks, kad nebiju laba un jutos nelaimīga).
mazais Bifeli-man patik ,ka tu atzisti!Tas vien nozime ,ka tu esi OK cilveks! :-)
Es gribeju piebiedroties tai domai par pari darisanu!Es ari esmu jutusies loti slikti -tas bija tiesi tad ,kad izdariju pari...!Es loti daudz esmu macijusies no savam kludam.Nekad nevajag darit citiem pari-ari tad ,ja kads mums to nodarijis.Nevajag to -dots pret dotu! :-(
Es noteikti jutos labak ,un viss izdodas ari labak ,ja tads miers dvesele! :-)
Jūtos,labi, kad man ir brīvdiena, varu vāļāties pa gultu... :)
Vēl,lai es justos labi :D man vaig apziņu,ka neesmu iztērējusi pārāk daudz naudas liekiem izdevumiem,jo vienmēr pēc tam sev pārmetu, ka bez tiem tak varēja iztikt...