Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Barsekona, Costa Dorada

Reitings 1466
Reģ: 26.09.2010

Kādas ir labākās atpūtas iespējas Costa Dorada (bāri, klubi, atrakcijas) un ko iesakāt?Barselonā esmu bijusi divreiz, bet neesmu bijusi nevienā kūrortā tāpēc gaidīšu Jūsu ieteikumus.

Paldies:)

21.04.2011 02:00 |

Reitings 2170
Reģ: 29.01.2009
Esmu bijusi tikai Costa Brava. Bet tāds pats vien kūrorts ir.
Mēs atpūtāmies pavisam vienkārši - pa dienu pludmale, pēcpusdienās un vakaros vīna-augļu vakari uz terases, pastaigas pa pilsētu un pludmali. Pāris reizes aizgājām uz kādu no restorāniem, kas pludmalē bija. Dejas un izklaides bija viesnīcā.
Manuprāt, kūrorti ir tam, lai baudītu pludmali, sauli un to, kā nav pie mums. Tāpēc klubi un bāri mani neinteresēja.
21.04.2011 02:34 |

Reitings 5709
Reģ: 29.01.2009
Varu padalīties par Barcelonu, bet tagad, kad sāku tā domāt, tad jāatzīst, ka īsti vairs nosaukumus tām vietām neatceros. :-D Atceros, ka ēdu savā dzīvē perfektāko lasi kādā uz Las Ramblas esošā restorāniņa un biju daudzos foršos klubos, beeet... nu jā, nebūšu diez ko izpalīdzīga.
Par Costa Doradu nebūt ne, bet varu ieteikt tripadvisor.com ;-) Tur ir gan ieteikumi, gan atsauksmes, gan kritika utt.! :-)
21.04.2011 02:41 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits