Drauga mamma.

Reitings 217
Reģ: 28.04.2009

Ljoti gribas pasudzeties. :-(

Dzivojam ar draugu pie vinja vecakiem un man besii ara, ka vina visu laiku censas vinu regulet! Nu, blaviens, vinam 29 gadi!

Bijam veikala iegadaties jaunas mebeles un ledusskapi utt. majai, kura taisamies tagad ievakties. (tikai mes divi), un mutterite visu laiku blakus staveja un sho macija, kuru divanu un kuru pliti pirkt! Tak ne jau vinja pie tas plits staves un ne jau vinas nauda tiek tereta! Manu viedokli, protams, neviens neprasija. (e)

Shodien logi un durvis - mutterite "re, njem shitos un shitos, tie tur par dargu un shiku. Un kapec tu gribi tualetes durvis mainit? Nee, to pec tam. " (e) (e)

Un tad vel tu nedari to un nedari shito, kur tu ej, ko tev tur vajag utt. Pieprasa pilnigas atskaites. Bljin eksplodeshu tulit!

Ko man darit? Ka rikoties? :-/

20.04.2011 00:30 |

Reitings 836
Reģ: 27.10.2009
man mamma kādreiz stāstīja, ka mana tēta mamma gandrīz viņus pat izšķīrusi, jo, kad viņš (tētis) aizbrauc pie viņas, tā atbraucot sākas kašķi utt. un izrādījās, ka vecmamma visu laiku bija burkšķējsi un kasījusies, ka mamma šito ne tā un to. tagad viss ir jau sen kā nokārtojies, bet pirms kopdzīves uzsākšanas bija kā bija.
loģiski, ka visas mammas grib to labāko saviem bērniem, bet pašas jau nesaprot,ka tā var arī daudz ko sabojāt. :-/
varbūt Tavai arī ar laiku pāries. ;)
20.04.2011 01:18 |

Reitings 217
Reģ: 28.04.2009
Kamene86, es domaju, ka vinjai pasai nav dushas man kaut ko teikt. Ja runashu, tad, ka vienmer teiks, ka viss ir kartiba, un ka shis vai tas ta nebija domats.
20.04.2011 01:20 |

10 gadi
Reitings 6339
Reģ: 01.04.2009
Ak vai !Šitais atgādina manas draudzenes attiecības ar viņas drauga māti. Tā māte vnk visur jaucas iekšā, dēliņam jau 28, bet vienalga visu nosaka, lai nesatiekas ar to meiteni ( manu draudzeni ),pat ievākusi info par draudzeni, lai tik varētu sastāstīt savam dēlam, ko viņa darījusi pagātnē, ar kādiem puišiem tikusies. Mana draudzene turās un par spīti nešķirsies no sava drauga:) Šitādas mātes, man šķiet, nekad nemainās:( Bet Tu turies!
20.04.2011 12:18 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Nu gluži kā seriālā "Voroņini" :-D
20.04.2011 12:21 |

Reitings 696
Reģ: 03.11.2010
Nu tad aizver viņai muti vai arī dzīvojat tāalu,tāalu no viņas.. kāpēc vispār kaimiņos jādzīvo tādai raganai?
20.04.2011 12:21 |

Reitings 35
Reģ: 19.04.2011
Piekrītu pipelsīnam- Jums nav iespēju dzīvot kaut kur tālāk no mammas gādīgās rokas? :-/
20.04.2011 12:30 |

Reitings 446
Reģ: 29.01.2009
Njā, es vispar nesaprotu kā Tu neesi vēl uzprāgusi. Tā kā es esmu cilvēks ,kas vienmēr saka to,ko domā, tad bieži ar vīreni diršamies, jo viņa tāda pati. Bet mēs arī izlīgstam. Skaļi izblaūstamies , izdiskutējam un tad miers :-D Bet nu jā, iespējams dažreiz vajag paklusēt, bet vienalga izdarīt pa savam. Es tik nesaprotu kas tās par attiecībām draugam ar mammu, ja viņs normāli nevar muteritei pateikt, ka izvēlēsies mēbeles kopā ar Tevi.
20.04.2011 12:35 |

Reitings 1492
Reģ: 19.08.2010
Heh, man ir otrādi - viņš vispār nekad nav klausījies savā mamma, bet viņa tiešām saka viņam jēdzīgas lietas un ticiet man arī nav forši!
Bet nu tev iesaku tiešām parunāties ar viņu, lai gan... Bija man arī tāds, jau sen un tieši tā iemesla dēļ izšķīrāmies. Tagad viņam cita meitene un viņa, "protams", arī neder, tikai šoreiz viņš iespītējies un nekādu kontaktu neuztur.
20.04.2011 12:36 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
ignore vinu un tapat dari pa savam/ tavs draugs ko saka par so visu?
20.04.2011 19:27 |

Reitings 19
Reģ: 28.03.2011
Tad, kad pati pelniisi, vareesi pirkt, ko pati gribeesi. Mamma pelna, mamma maksaa, mamma kontrolee! ;)
20.04.2011 19:47 |

Reitings 4504
Reģ: 21.05.2009
Manuprāt, izklausās, ka Tavs draugs ir zem mammas tupeles. Un, ja tas tiešām tā ir, šis ir tikai sākums.. Kad piedzimst bērni, sākas pats trakākais.
Jā, var izvairīties un netikties, bet tas nenozīmēs, ka problēma ir atrisināta. Tavs viedoklis ir 0 pret viņas viedokli un pozīciju viena Tu nemainīsi.
Vai tie būs 29 gadi vai 59..
Un neaizmirsti,ka Tu mātei esi konkurente, ja Tu iebildīsi, visticamāk būsi vainīga drauga priekšā.
Izeju te ir grūti redzēt.
Protams, ceru,ka tas viss tā nav. Es pavērotu vel situāciju kā ir viedokļu uzklausīšanā, neiejauktos. Tad arī pēc notikumu attīstības rīkotos.
20.04.2011 19:53 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Caka-piekritu tada gadijuma tiesam-es soreiz domaju tiesi par to pirksanu!Ja tas nak no mammas maka ,tad vina tomer noteiks ,vai var atlauties vai ne!? |-)
20.04.2011 20:02 |

Reitings 4298
Reģ: 29.01.2009
Mani vecāki, kad apprecējās, kādus 4-5 gadus nodzīvoja Rīgā, strādāja tur, bet katras (!!!) brīvdienas brauca uz laukiem pie tēta vecākiem. Atlika vienu reizi izlaist, kad vecmamma (tēta mamma) sāka moralizēt, ka tētis par savu īsto ģimeni galīgi aizmirsis, un, ka mana mamma viņu cenšas nošķirt no ģimenes un tamlīdzīgi.
Pēc minētajiem 4-5 gadiem viņi pārcēlās uz dzīvi laukos mana tēta mājās un dzīvoja kopā ar viņa vecākiem. Lai arī visi, kas pie manis ir braukuši ciemos, saka, ka mana vecmāmiņa ir ļoti forša un mīļa un viesmīlīga. Viņa principā ir ļoti kristīgs cilvēks, klusa un ļoti strādīga. BET... manai mammai viņa ir tāāā sačakarējusi dzīvi, ka man no visa mammas stāstītā un pašas piedzīvotā pat vairs negribās ne pieļaut domu, ka es tagad varētu dzīvot kopā vienā mājā ar drauga mammu.. Bet pašlaik izskatās, ka tieši tas arī notiks.

20.04.2011 22:06 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Cherry cake-tur jau sakas ta problema,ieskaitot to "kotlesu dosanu" lidz(tas no cita komentara :-P )Tam mammam ir problema to lielo puisi :-P atdot meitenem-vinam ir gruti saprast,ka tas "berns" ir izaudzis ,un tagad vinam pasam ir sieviete,kura velas paradit uzmanibu savam virietim-gatavot ,rupeties!
Varbut ari nemak ta uztaisit to edienu,ka tas mammas ,vecmaminas,bet tas ir vinas taisitais!!!Man ir tads prieks ,ka man nav vispar iespeja pat jaukties-varbut butu riktiga "cusku vecene"! :-D
20.04.2011 22:24 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits