Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

matu krāsa

10 gadi
Reitings 984
Reģ: 29.01.2009

Čaw meitenes!

Vēlos jūsu padomiņus... :-) Tā kā ārā viss sāk mosties, arī man gribas pārmaiņas ārējā izskatā (l) Esmu dabīga rudmate ar blondām škipsnām,vēlos mainīt matu krāsu,bet nevaru izlemt kādu man izvēlēties... :-/ gribās smuku brūnu toni,bet vai man tas varētu izdoties?

un vel vai kāda nezin programmu,kur varēja ielikt savu bildi un mainīt matu krāsas un griezumus? :-)

lai veicas šajā saulainajā un siltajā diena! (l)

19.04.2011 17:09 |

Reitings 225
Reģ: 12.04.2011
Man šķiet, ka brūns tonis varētu izdoties :-) par to programmu - uz momentu nepateikšu, kā saucās, bet citas meitenes gan jau atbildēs, diskusijās tas bija :-)
19.04.2011 17:33 |

Reitings 1058
Reģ: 24.08.2010
Man zināmas rudmates izskatās teicami ar blondām škipsnām vai gaišiem matiem, jocik zinu, tad rudmatēm āda ir gaišāka, līdz ar to baigi tumšīe toņi varētu padarīt vēl blāvāku.

programma www.taaz.com
19.04.2011 17:49 |

10 gadi
Reitings 984
Reģ: 29.01.2009
jā,gaišie toņi man piestāvētu :-) bet nezinu vai gribētu būt blonda,jo liekas tad būtu dauz klapatu,lai tas tonis būtu smuki blonds nevis dzletens utt...atceros vienreiz gribēju sev smuku rudu toni,jo man viņi vairāk līdzīgi tumši rudiem nu un dabūju tad sev burkānu krāsas matus :-D :-D :-D :-D
19.04.2011 18:02 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits