Zinu, ka saskaņa ar sevi jāmeklē pie psihologa vai pie tibetiešu mūkiem, bet man jau ļoti ilgi nedod miera plāns uztaisīt sev tādu skaistuma pārvertību dienu... un nezinu vai tas vispār vienā dienā ir iespējams :)
Gribās izmainīt frizūru, vēl izbaudīt kaut kādu neredzētu SPA procedūru un baigi gribās to neīsto iedegumu (jo ar tiem bronzeriem bija "plankumu pireredze" neskatoties uz visiem skrabiem:)).
It kā izpetīju vairāku salonu piedāvājumus netā, bet kaut kas neuzrunā, jo ja ir manikīrs un un frizieris, tad nav kosmetologs un tas vilts iedegums (vispār zinu tikai vienu salonu, kur to veic :))..
Vaikāda nevarētu piedalīties ar pieredzi, ja kāda veica tādu padarīšanos - viss vienā dienā, vai arīatsauksmes par salonu, kur visu var veikt :)
Cenas soreiz laikām nebūs noteicošais, jo gribās neskraidīt pa visu pilsētu un gribās kvalitāti... jo man tiešām ļoti grūti piespiest sevi kaut kur aiziet pie friziera vai kosmetologa, laikām neesmu tipiska sieviete "ja i bogu" bet klons kaut kāds :)
Ceru, ka sapratāt... kādas atsauksmes no Jums gribu... man jau arī nav laika meklēšanai, jo plānoju uz vienu gadadienu, kas ir jau pagājusi, tāpēc uz maija sākumu irpēdējais laiks kaut ko radikāli mainīt :)