bezsakars!

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010

Lieliski,mans draugs tikko sacēla greizsirdības scēnu,jo vakar ar savu labu paziņu aizgāju uz koncertu(pie tam viņš viņu pazīst),pateica - tu varbūt vēl gulēt ar citiem sāksi?!

Kāds sakars,kaitina,ka var sevi pasniegt par baigo upuri,ko man tagad mājās sēdēt,vai iet kaut kur tikai ar sievietēm???Sabojāja man vakaru! Un galvenais,ka man būtu jāatvainojas,kā tad. (e)

18.04.2011 23:26 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Te nu mes esam!!! :-D Es savejo laizu uz Kalniem ar savu parizieti-pilnigi OK!!!Visi pieaugusi cilveki-neviens nav bada uttEs velos aizbraukt uz Parizi pie tas pasas sievietes-tadas lielas acis... (t) Kadreiz tie viriesi ir tik smiekligi! :-D
Nopietni runajot,man vienmer liekas,ja cilveks otram neuzticas,ir tads parmerigi greizsirdigs,tad dzilumos pats nav tik "tirs ,ka jerins" |-)
19.04.2011 21:46 |

Reitings 13796
Emmanuelle - kādreiz mans draugs bija ļoti liels "brunču mednieks"(smieklīgs apzīmējums,bet jā :-) ),varbūt tāpēc arī uztraucās pārmērīgi? Bet man nepatīk,ja man liek justies vainīgai par to,ka satieku savus draugus,nu un,ka tie ir vīrieši,es taču negribu ar visiem pārgulēt! :-D
19.04.2011 21:51 |

Reitings 16208
Ewa-visi gadijumi nav vienadi, protams,bet man bija lidzigi-viss bija tik labi,nekadas greizsirdibas no pirma vira,tadas smukas vestules un peksni-bums ka no gaisa-uzzinaju ,ka vinam draudzene!
Visu izrunajam loti civilizeti,bet kadreiz liekas ,ja nemaz nav greizsirdigs,tad ari kaut kas rosas otra gala!Es tiesam soreizi fiksejos uz sevi-man ari likas- |-) bus mila lidz muza galam...!
19.04.2011 21:52 |

Reitings 16208
Paris-redzi ,cik labi sapratu-manejais amerikanis jau ari nekads jerins!Es sen stavu visam tam pari...es vinam pilnigi neko neparmtu par ieprieksejam attiecibam ,ari tagad acis pieveru,ka vinam skati zibsni uz smukam sieviete-lai jau papriecajas!Izturos ta ,ka man "pieder pasaule",bet noteikti cinisos ari par savu vietu zem saules-grivbesu un brauksu uz to savu sapnu zemi un gazisu kalnus!!!!!!! :-D Kaut izdotos (l) (l)
19.04.2011 21:58 |

Reitings 13796
Par to skatīšanos,lai jau skatā,bet blakus taču ir tev :-) Un,protams,ka aizbrauksi,kur vien vēlēsies,lai izdodas :-)
19.04.2011 22:34 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits