Tām kuras precējušās.

Reitings 603
Reģ: 16.05.2009

Vai jūs precoties ņēmāt profesionāli kas uzkrāsos make-up.

Es tā aizdomājos, vai vienmēr tādu vajag? Es uzskatu ka es pietiekoši labi protu pati sevi uzkrāsot.

Vai varbūt tas tiešām ir vajadzīgs? ;-)

18.04.2011 15:59 |

Reitings 3074
Reģ: 15.01.2010
Es ņemtu profesionāli,lai uzkrāso ,jo kāzu rītā būtu uztraukums un man trīcētu rokas ;)

Un uzkrāsos labāk,ar noturīgāku kosmētiku ,tikai pirms tam,noteikti jābūt izmēģinājums,lai saprastu kā izskatīsies.

Un kāzu fotogrāfijās nereti redzu,ka sievietes izmantojušas minimāli kosmētiku un dioemžēl fotogrāfijās izskatās nekā..takā parastā rītā kāzu kleitu būtu uzvilkušas.

Bet ir arī tādas,kurām tiešām nepiestāv dekoratīvā kosmētika,takā tas nu katrai pašai jāskatās:)
18.04.2011 17:19 |

Reitings 225
Reģ: 12.04.2011
Man make-up lika profesionāli, taču bija tā - kad skatījos spogulī, likās, ka patīk un viss kārtībā, bet uz bildēm man nepatika, kā izskatās :-/ sejas āda bija labi (tonālais,utt.), bet acis ne visai... Varbūt tāpēc, ka ikdienā krāsojos ļoti viegli, nekādu cementu uz sejas netaisu, bet uz kāzām grimms bija neierasti daudz. Tādēļ atbalstu arī pašrocīgu krāsošanos ;-)
18.04.2011 17:23 |

Reitings 787
Reģ: 11.04.2009
Itkā jau iesaka, ka vajadzētu tomēr profesionālo make-up, lai bildēs izskatītos izteiksmīgāk. Mani uz kāzām arī pucēs profesionāle, jau vairākas reizes biju uz izmēģinājumiem. Iesaku noteikti pirms kāzām aiziet izmēģināt, vai Tev maz patīk, kā uzkrāso, safrizē!
18.04.2011 17:46 |

Reitings 36
Reģ: 06.12.2010
Ne gluži par kāzām, bet - kāda ir likusi make-up Stockmanī, kur meitenes strādā ar Make Up Forever produktiem?
Vajag pasākumam profesionāi, bet ir sanācis iegrābties :-/
Ā, un ko īsti ietver sejas modelēšana?
18.04.2011 19:30 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Pirmaja reize ,man likas ,es pati biju vel tik svaiga ,smuka-man vajadzeja tikai mazliet uzlikt acu tusu un lupu krasu ,un es izskatijos tiesam labi :-) !Vaidzini bija rozigi dabigi!Atceros ,ka vel iznaca mazliet nobirdinat asarinu,skatoties uz dvini un mammu-priecajos ,ka nebija daudz nekas uz sejas-jutos labi! :-)
Otra reize -mazliet vairak piestradaju pie sava izskata ,bet ari ne parmerigi!
Man vienmer tads iespaids,ka sievietes,kuras liek loti daudz to grimmu-izskatas tadas vecakas |-) !Kapec mums paatrinat to "nobrieduso izskatu",ja var vel notureties ar savu svaigumu,pec iespejas dabigu ,veseligu ,meitenigu ! (l)
18.04.2011 19:41 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits