Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

beigas attiecībām

 
10 gadi
Reitings 981
Reģ: 29.01.2009

Sveikas meitenes!mans stāsts ir garš,bet centīšos uzrakstīt īsi.Man ir 4 gadus ilgas attiecības,no kuriem 3 mēs dzīvojam kopā.Pēdējā laikā es jūtu,ka mūsu attiecības sāk izirst...Brīžiem viss ir kārtībā un brīžiem zeme brūk zem kājām :-( Vēlos šīm attiecībām likt punktu,bet nevaru saņemties..Pieradums ir tik liels,ka liekas nevarēšu bez viņa dzīvot,bet tās ir pilnīgākās muļķības!

Jautājums tāds-kā jūs sapratāt,ka viss attiecībām ir beigas?Un kā saņēmāties aiziet,jo man tas nākas ļoti grūti! :%27-(

uzreiz prasu atvainošanos par kļūdām tekstā,jo rakstīt neprotu atzīstos uzreiz :-D

un jā,veiksmīgu visām šo saulaino dienu! :-)

17.04.2011 18:44 |
 
Reitings 69
Reģ: 08.04.2011
es savu puisi kuru biju kopā 2 gadus,pametu kad redzēju viņa telf sms no kādas sievietes.aiziet bija neiedomājami grūti un sāpīgi,jo visur kur devos viss atgādināja par viņu. :( sāpēja man neilgu laiku,jo iemācijos atrast vārdus,kas novirzītu no tā,ka mīlu viņu. :) TEv būs grūti sākumā,bet neļauj sevi pazudināt.neļauj,lai kāda cūka peldas tavās asariņās,kas ir kā mazi kristāliņi.:) parādi savu- ES. :) aizej pirms esi pamesta. :)jo,ja tu nojaut kad drīz visam pienāks gals,tad tici man,viņš arī to nojauš. :) neļauj sevi pazemot.dazreiz ir jāšķirtas no kkā laba,lai dabūtu kko labāku.
17.04.2011 19:00 |
 
Reitings 101
Reģ: 29.01.2009
Nu man jau ilgāku laiku bija tāda sajūta, ka kaut kas nav kārtībā, tad domājot par mīļoto cilvēku sapratu, ka neredzu kopīgu nākotni. Man tā pat kā tev bija jau izveidojies pieradums, domāju kā dzīvošu bez viņa, nevarēju iedomāties, ka varētu būt kopā ar kādu citu.. :%27-(
tā es kādu laiku to visu turēju sevī, bet pēc tam jutu, ka kļūstu arvien nelaimīgāka un nelaimīgāka, un tad es sapratu, ka man jāaiziet.. (t) Visgrūtāk man to bija pateikt viņam, jo manī bija tik daudz pretruna, sirds gribēja palikt, bet prāts iet prom.. Un tad es vienkārši pagriezos un aizgāju... sākums bija vienkārši briesmīgs, bet ar laiku atkal viss iegāja normālās sliedēs. :-P Un tagad saprotu, ka rīkojos pareizi, tas bija jādara.. Sevis dēļ... ;-)
17.04.2011 23:27 |
 
Reitings 2817
Reģ: 04.06.2009
Man arii skjiet, ka pienaacis laiks aiziet. Tikai,nespeeju to izdariit. Es zinu ka buutu laimiigaaka esot briiva. Ja es zinatu,ka viss buus shaadi,es izveeleetos nekad nebuut attieciibaas,skarbi,bet taa ir! Es labaak buutu baudiijusi jauniibu,skraidot apkaart ar draudzeneem,ne par ko nestresojot!
17.04.2011 23:34 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits