Es pirku Terranova, maksāja ap 15 latiem. Tad atlaides bija, jo pirku decembrī, bet draudzene teica, ka arī tagad tur esot tādas jaciņas. Pirku tieši Origo ;-)
bershka (ja tā pareizi rakstās..) ir ļooti daudz variantu, piemēram, savējo pagājušajā sezonā par 60 ls nopirku, beet tagad jau cena būtībā ap 50 ls grozās...
Manuprāt vaicājums pēc ādas jakas nav jāuztver burtiski. Domāju, ka reti kura meitene šajā forumā ņemot vērā kopskaitu var un grib pirkt dabīgās ādas jaku. Es vasarā pirku Bershkā pa 35 Ls un ziemā jau viņa maksāja ap 18 Ls... Diezgan liela škrobe vispār, kad kaut ko nopērk pa pilnu cenu, un pēc tam jāskatās, ka bez maz pa kapeikām uz atlaidēm pārdod...
Es arī savu noprku Bershkā pagājušajā gadā ap 40Ls. Esmu ļoti apmierināta ar kvalitāti, ar xs izmēru varētu būt gan problēma, jo ejošākie ir s un m izmēri. Zinu pat apģerbu medeļus, kleitiņas un maiciņas, kurām noteiktos veikalos ir tikai šāda izmēra.
Pasakiet,kur esat redzējušas xl izmēra jakas! Man augša par 2 izmēriem lielāka par apakšu,un jaku nopirkt vienmēr ir problēma..
Tagad gan neplānoju pirkt, bet kad taisījos,tad nekur nebija.Var jau iespīlēties, bet sajūta kā kondomā, jej bogu :D
New Yorker redzēju daudzas, bet tuvāk neapskatīju, kādas viņas ir. Savējo gan arī pirku New Yorker, bet tas bija kkad februārī un tāpēc spontāni nopirku, ka bija atlaide no 30ls uz 15ls :-D bet jaciņa smuka, tāda mīksta :-D