Labrīt! (l)
tikko uzrakstīju tik garu tekstu, bet netīšām izdzēsu visu, grr. Mēģināšu uzrakstīt vēlreiz. :)
Tātad, vakar kārtējo reizi pārsteidzu pati sevi-brīnišķīgā laika iespaidā, ar draugu nolēmām doties uz mežu, lai dotu iespēju sunim izskrieties un paši pasēdētu, man bija līdzi sidriņš, to izdzēru. Ārprāts. 20 min laikā biju tik ļoti piedzērusies, kā citreiz nepiedzeros visa vakara laikā, laikam tāpēc, ka pa visu dienu biju apēdusi tikai vienu mango, bet draugs par mani ļoti smējās, kad stāstīju viņam par to, ka cosmo meitene [hellish] Tenerifē stāsta, cik tur silts ūdens :D:D vārds Tenerife šķita sevišķi grūti izrunājams :D
Nu lūk. Tagad jau esmu darbā, jūtos ļoti labi, vienīgi esmu pilnīgas dillemas priekšā! Taisnot matus ar keratīnu vai nē.. Atsauksmes tik dažādas, negribas izniekot 3h sava tik dārgā laika, ja tas nebūs tā vērts.. Un tas viss ir tik sarežģīti. Matiem pirmās trīs dienas jābūt perfekti taisniem, bet man taču guļot viņi saburzās, un ko tad? :O
Endy*- gadījumā nebrauc pie Andra Skrīveļa? Es kādu pusgadu pēc teorijas ieskaites autoskolā nolikšanas braucu pie viņa, pa to laiku paspēju visu teoriju atkal aizmirst, kopumā iztērēju kādus 500ls vismaz un esmu pametusi visu novārtā, bet laikam jau mana vaina- nebiju vēl gatava tiesībām..
Lai jauka visām diena! (l)