Sveikas! Neizprotu savu draudzeni..tiklīdz viņai parādās jauns draugs,tā draudzeni var nostumt otrajā plānā. Es goda vārds klusētu kā kaps,ja viņiem tur būtu kautkas nopietns un liela mīlestība, bet viņai tie draugi ir bijuši daudz un ar visiem /viena un tā pati mīlestība/ , es domāju tā,ka par visiem saka vienu un to pašu /jā,es šito ļoti mīlu,jūtos iemīlējusies utt/, bet pēc kāda laiciņa ( ne vairak kā 2 mēn.) liela mīla pēkšņi pazūd un nav ne asaru,ne sāpes, bet klāt jau CITS :-/ b*āā šito es nesaprotu.. vienmēr kā viņai jauns draugs, mēs strīdamies vienā laidā, jo visa uzmanība tiek veltīta tikai viņam, pat vnk pastaigājoties viņa ir ierakusies telefonā, bet kad viņai kļūst garlaicīgi vai kautko vajag, ta zvana man.. nē nav tā,ka man skaustu, ka viņa pavada vairāk laika tikai ar viņu vai es nepriecātos par viņas puisi, bet labi nu vienu,diviem,trim,bet nu pēc 15. man vairs prieka nav :D :-( vienkārši viņu nesaprotu, bet jēga ar viņu runāt nav, jo viņa katrā ir akli iemīlējusies un neredz un nedzird,kas notiek apkārt..
Visvairāk tracina tas, kā viņa iepazīstas -tikai un vienīgi internetā, augstākais 3 dienas pačato un jau satiekas (nē, nu okey ir dažādi cilvēki ar dažādiem raksturiem), 4. dienā jau atļaujas palikt pie viņa pa nakti un 5. dienā jau tāds pāris ir un atkal jāklausās, ka šita ir iemīlējusies līdz ausīm,šitas ir viņas vienīgais utt.. B*āāviens.. (e) tas tā krieviem raksturīgi tik ātri visu sasteigt vai kā?? cik man zināms latvieši tik ātri to visu nedara :D ( man nekas nav pret krieviem!!!) bet reāli tracina.. Tiešām viņa nesaprot, ka puiši nāk un iet,bet draudzene ir un paliek tikai viena?!! Tiešām viņai ir vienalga tas kā es jūtos? Vai tiešām viņa ir gatava upurēt mūsu draudzību dēl pāris daiktiem? :-/
Nezinu kāpēc šo murgu šeit rakstīju, bet vismaz vieglāk kļuva.
Varbūt kādai ir bijis līdzīgi?