Atceros, esmu lasījusi diskusijās, ka dažas te ir pirkušas keratīnu un taisnojušas pašas. Man ir jautājums - kādu keratīnu un kur vislabāk pirkt? Un kā ir ar pašu taisnošanas procesu? Tas ir grūti?
Es pērku no luxurie. Efekts ir pēc pirmās reizes manām gludi, spīdīgi, portams, taisni, bet pēc otrās jau ir vispār perfekti taisni un var nostaigāt vēl ilgāku laiku. Tagad pirkšu atkal :-) Līdz šim man iekrāsoja draudzene, bet šooreiz darīšu to visu pati, bet nekam sarežģītam tur nevajadzētu būt :-D
Chanely, ar to tiks galā jebkura draudzene :-) Tas ir vieglāk nekā iekrāsot matus, tur ir pavisam minimāli jauzklāj uz matiem un tad vienkārši ar ķemmi jaizbrauc cauri, mati tiek sadalīti 4 vai 8 daļās un ai dā, pirms tam mati tiek izmazgāti ar šampūnu attīrošu, kas nāk līdzi, kārtīgi izfēnoti un tad sāc smērēt keratīnu, pēc tam seko karstā panna un viss, ā nē varbūt pa vidam vēl bija fēnošana, tiešām piemirsās, jo pāris mēnešus neesmu to darījusi :-D
Tikt galā-tas ir atkarīgs no pacietības un centības. Es lieku citiem, un pagaidām-viss kārtībā. Bet man pašai ielika slikti, jo samērā pavirši to darīja.
Nepiekritīšu, ka jebkura draudzene mācēs iztaisnot. Man draudzene diez gan dranķīgi iztaisnoja :D
Bet tas iespējams tāpēc ka viņa ar taisnotāju nav uz Tu :D
iipashaaa, vel aizmirsi pieminēt galveno-viss ir jādara pa mazām, mazām šķipsnām, un,kad ieliek keratīnu tasinošana katreiz šķipsnai-jāatkārto pa 5-10 reizēm.
Taisnotāju vajag labā kvalitātē-lai ir attiecīgie grādi un tomēr, lai pēc iespējas mazāk bojā matus kamēr taisno. Viena paziņa man atnāca ar savu taisnotāju-nederēja, jo rāva klāt.