Šodien kkāda mēnes fāze vai? :-D
Nākamais čalis kkāds sens paziņa pēkšni uzpeld dr.lv un raksta :-D
Tulīt video noskatīšos!
Jūtos kā kkāda slimā, izksatās, ka visas normalās cosmo meitenes guļ vai ballējas, tas, protams, nav uzbraucies Jums daiļās dāmas, vienkārši mazliet spocīgs klusums te ir :-D
Mana erotiskā saruna beidzās no vienas puses labi, bet no otras, nu dēm es samulsu, kā mazs skuķis čatojot ar to čali :-D Dievs dod, lai man viņš nebūtu jāsatiek dzīvē, kur nu līdzās otrajai pusītei, bet galu galā tas bija tikai naivs čats un apmaiņa ar viedokļiem :-D
bet tikko brutāli es vienu pasūtīju ratā :-D viņš man pasaka, ka atklāti pateikšot, ka nevis tāpat vien raksta, bet grib ar laiku ar mani iepazīties :-D hahaha...
es šim pateicu, a es tev atklati saku, ka nekas vairak par dr.lv sarakstēm nebūs :-D
Seksīgais čats turpinās, nesaprotu, kas tajā puisī tāds ir :-D
jā, baigais prieks no čatiņa ar kādu ,kurš domā,ka ir ļoti lielisks un ideāls un man to skaidro :-D
vēl par seksu runā :-D
labi,ka viņš tālu no manis :-D
mamma teica, ka viena no meitenēm neatsūtīja dizmšanas datus, viņa neesot zīlniece :-D
vispār man šitas čats pacēla pašapziņu :-P
sajutos labi, ka puiša paziņu vidū ir čaļi, kas katru otro dienu var apskatīt un beigās pat atbildēt, kāpēc apskata! Jauki, vismaz kāds pakavēja laiku un nebojāju sev nervus!