Ok, esmu resna (izm. 40 - 44, vai M - L), mēģinu, mēģinu notievēt, bet ne pārāk sanāk, ja arī vidueklis notievē, 40 izm blūzi uz pupiem sorry, nevaru aizpogāt ciet :) zinu, ka pati emu vainīga utt.
Bet pamanīju ka pat 450. izm. apģerbu grūti atrast veikalos, nerunājot par 44 :) Vismaz sanāk tā, ma manis iecienītie modeļi ir 34 - 36 izmēri (atkal zinu, ka būtu jātievē, bet saprotu, ka līdz 34 nju nekādīgi nespēšu :))
Jautājums gan bullim, gan citu veikalu īpašniecēm, pārdēvējām utt, arī pastāvīgām klientēm (jo man nepatīk ļoti staigāt pa veikaliem :)) - kur var nopirkt 44 izm. apģerbu, arī tāda izmēra īpašniecēm, jo pašai kaut kā neveicās, jo mammai sanāk nopirkt gan sev (viņa 40 izm.), gan man dāvināt apģerbu, bet man nē (par jautājumu kur viņa to pirka, viņa bieži saka, ka noslēpums, laikām, lai es cenu nezinu un nemēģinu atdod naudu atpakaļ. :))
man mammasi pat humpalās izdodās tarsat super apģerbu, pie tam - jaunu, men kut kā ne pārāk :))
Bullis mani ieintreģēja ar to Jūrnieka stila kleitiņu, bet lielākais izm. ir 40. (ja tas ir tuvu, piemērām itālijas 40. izm., tad man galībi būs pa mazu.:)) vai Bullītim veikalā būs tikai līdz 40. apģerba izmēri :)
Tizli, ka čīkstu, daudzas teiks - rīt vajag mazāk, bet man tā, ka kādreiz stastīju, gan arī mans slinkums (nenoliedzu, ka dažreiz noraujos un pilnībā no saldumiem nevaru atturēties), gan arī veselības problēmas (es nedrīkstu sportot vispār un nekad, tīklenes dēļ, jo no svara vingrinājumiem vispār akla varu palikt :)), gan arī tas, ka sars ātri kritās līdz zināmai robežai un tad stāv un nekūst :)
Tagad pazaudēju pēdējo cerību dabūt 36. izm,., kaut arī izdevās notievēt :D un nāksies man samierināties ar savu min. 40. izm., bet tā, ka agrāk vienmēr smejos - vot notievēšu tad pirkšos (savu 42. uztvēru ka pagaidu variantu :)), tagad nolaidos uz zemes un sapratu (pastaigājot pa veikaliem :)), ka apģerbu atrast tiešām ir grūti.
Tāss Bullīša kleitas bija pēdējais mērs, kad s;aku trjapku dēļ raudāt... :(
Atkal gari, bet garīgais - ne kčartu :)