nuu.. vispirms saraudzē, tad sietiņā nokās - sanāks biezpiens! no biezpiena var plācenīšus izcept vai pončikus cept, vai biezpiena sacepumu :-D bet, ja sabojājusies ir viena tetra-paka, nu tad nekas daudz tur nesanāks! :-D
bai bai točna zini ka no saraudzēta vien sanāks biezpiens? :-D Nedomā ka viņu tur kautkā arī vāra? No raudzēta tikai rūgušpiens sanāk, taču šaubos ka no pirktā sanāks, jo cik esmu manījusi viņš tā smird pēc saskāpšanas un ir rūkts ka diezvai tur viņš raudzējas biezs, Parasti raudzē mājas pienu, bet šie veikala jau nerūkst jo ir pārtaisīti.
Tad, kad man mājās paliek vecs neizdzerts piens, mamma taisa pankūkas un lej klāt. Iznāk ļoti garšīgi.
Rūgušpiens jau nav kaitīgs, kgan negaršīgs gan..
RausīC, nu laikam jau viņš vēl tur ir jāsilda un tad tur atdalās vēl kaut kāds šķidrums utt.. es šito procesu toč nepārzinu :-D tik zinu ka no rūgušpiena var iegūt biezpienu!! :-P
kūku.
vajadzīgs, tas vecais piens, olas, milti,cukurs, kāds ievarījums, cepampulveris un cep augšā. un nekāda caureja vai sazin kas vēl man nekad nav piemeties.