Sveikas, dāmas! ;-) Man tizlais jautājumus - Rīgā ir plastmasas un stikla konteineri kaut kur? Man tālu vest uz tiem nodošanas punktiem, bet plastmasas pudeļu un stikla burku dikti daudz sakrājies. Negribas tā vienkārši izmest parastajā. :-/
bija jau kādreiz tie konteineri. plastmasai šur tur ir, bet stiklam ātri aizvāca, jo saprata, ka tas nestrādā - bomži lauza vaļā un vilka pudeles ārā :(
ņam ņam, tev privātie, ja? ;-)
Pēc tās kartes spriežot, čum un mudž tie konteineri. :-D Šodien iešu meklēt, jo tajās vietās nu patiešām neesmu tos redzējusi. (t)
Lavanda - vai tiešām pie privātajām mājām konteineri stāv ārpusē visu laiku? Parasti saimnieki izstumj ārā īsi pirms savākšanas, pārējā laikā tie atrdas iekšpus žogam.
Es jau visu dienu nesekoju līdzi to konteineru atrašanās vietai. :-D Nu tādā gadījumā to privātmāju saimnieki, kuru konteinerus es redzu ārpusē, vienkārši tajā brīdī tos ir izstūmuši savākšanai - nu ja es jau lielākoties garām eju no rīta. :-)
Bāc, vai tiešām tikai pie manis nav? :-( vai arī slēpjas un es vienkārši neredzu? :-D Vēlreiz jāiet izlūkos. ;-)