Sveikas meitenes!
ļoti gribas izkratīt sirsniņu, jo tā vien liekas, ka ja nesākšu runāt, vienkārši pārsprāgšu :-/
Lieta tāda, ka pirms diviem gadiem, biju kopā ar kādu puisi, nu ļoti labi mums abiem bija, kopā, pat nezinu, kāpēc mūsu attiecības pajuka, laikam vienkārši bijām pārāk labi viens otram. Bet nu, kad ir pagājis laiks, Viņš atkal vēlas būt ar mani, es to pilnīgi jūtu. Problēma tāda, ka arī man atgriezušās jūtas pret Viņu, nu vajag man viņu! Divus gadus ne ziņas no Viņa, jā šad tad saskrējāmies, bet mums bija draudzīgas attiecības. Tagad pēkšņi Viņš sāk atkal man pievērst uzmanību, izsaka komplimentus, zvanās pa naktīm, lai gan tajā pašā laikā ir draudzene, nu. Saprotu, ka Jums tagad var likties, ka sastrīdējies, un meklē mierinājumu pie manis, bet tā nav, jo vēljoprojām man ir ļoti labas attiecības ar viņa mammu, patiesībā, kā otra mamma man viņa, un no viņas noskaidroju, ka abi čubinās, un nekas tāds nav noticis. Bet man rodas jautājums, tad kam Viņam mani? (t) Bet nu vecās jūtas atkal ir atgriezušās, gan man pret Viņu, gan viņam pret mani. Kā saka, veca mīlestība nerūs, gribētos jau pārbaudīt šo faktu, liekas, ka sajukšu prātā, jo nevēlos būt tāda maita, un atņemt viņa draudzenei puisi, bet liekas, ka Pavasaris galvā gan man, gan Viņam! (t)
HELP!