Nauda ir, bet žēl!

Reitings 266
Reģ: 29.01.2009

Nē nē, tas nav par manu slikto puisi, kas man neizmaksā :-D

Es jau vairākus mēnešus atliku naudiņu, lai krājās un tur tā teikt ir "na vsjakij požarnij". Nu ir tā, ka esmu palikusi bez pavasara jakas, zābaki arī ir tikai ziemas un uz pēdiņām uzmetusies kārpiņa, ko vajadzētu izārstēt, nemaz nerunājot par manu briesmīgo zobakmeni. Ar parasto mēneša nauda diemžēl nebūs līdzēts, jo tā ir aprēķināta visam mēnesim un ir tik cik vajag. Bet kāpēc man ir žēl sev šo naudiņu patērēt? Iesakiet kaut ko pārliecinošu :-D

06.04.2011 18:17 |

Reitings 266
Nu es biju iekrājusi vienas savas aldziņas apmērā, padoma bija ļoti liels mērķis, bet nu... Jums jau taisnība higiēnists jāapmeklē vien un ar to kārpiņu ari nevar tā. Jaciņu un zābīšus meklēšu vien tepat cosmo :-)
06.04.2011 18:32 |

Reitings 635
Reģ: 29.11.2009
nu re, ljimonchik, pārliecinājām tevi! :-) tiešām netaupi uz veselību, jo ilgāk ievilksi, jo trakāk būt. bet šeit, cosmo, vai zip.lv var atrast lētas drēbītes un apavus, vajag tikai pameklēt :-)
06.04.2011 18:34 |

Reitings 696
Reģ: 03.11.2010
tev nav tā, ka tad, kad kko nopērc un palutini sevi baigais prieks uznāk? ja jā, tad iedomājies par to sajūtu un tērē droši :-D
06.04.2011 18:36 |

Reitings 2130
Reģ: 29.06.2009
iztērē veselībai, uz apģerba mēģini ietaupīt un tad mēģini krāt tālāk, pārliecībai un vēl dazīem gadījumiem :)

patiesībā, man ir tāda panika, ka maz naudas, bet būs jātērē viss kas ir, būs vismaz ieguldījums sevī, jo mums laupītāju nevajag, mums valsts un inflācija ir :D
06.04.2011 18:36 |

Reitings 266
Parasti man ir nelieli sirdsapziņas pārmetumi,ja godīgi :-D Nu iepriekš, pirms es nekrāju, tad tā nauda gāju vieglāk visos virzienos
06.04.2011 18:37 |

Reitings 2494
piekrītu, ka lupatas var pagaidīt.. pati neesmu no tām, kas baigi daudz drēbes pirktu un ja pērkos, tad vai nu uz atlaidēm vai lietotos apģērbus.

Jā.. bet veselību gan.. tagad takš pie higiēnista var pa lēto aiziet .. vajag tajos kopāpirkšanas portālos tik pameklēt...
reku šitajā te lapā ir visi tie portāli kopā un visas aktīvās akcijas.. www.refresh.lv

tur tik jāpameklē un jāpavaktē.. pa normālu naudiņu var pie zobārsta tikt. :)
06.04.2011 18:39 |

Reitings 953
Reģ: 13.02.2010
Par kārpu.
Aptiekās ir nopērkams tāds šķidrumiņš mazā stikla pudelītē. Ražots Krievijā, pirms dažiem gadiem maksāja zem lata-kaut kādus santīmus. Bija jālieto tā, kā rakstīts un apmēram nedēļas laikā par kārpu var aizmirst.

Par zobu higiēnu.
Pati eju regulāri. Higiēnai nav vajadzīgs super duper kruts dakteris, kurš noplēsīs mega naudu. Atrodi pašu lētāko un ej. Nekāda meistarība zobakmens noņemšanai nav vajadzīga- esmu pati pie visiem pēc kārtas gājusi- gan dārgiem, gan lētiem- rezultāts vienādi labs. Nav jau plombas, kur svarīga kvalitāte, meistarība. Turklāt šur tur pat akcijas ir, ka var tikt nevis pa 20Ls, bet pa 15Ls.
Un drēbes var pirkt cosmo vai humpalās- ir meitenes, kas prot arī tur atrast ko sakarīgu. Pati 100 gadus tur neesmu bijusi, nav ne jausmas, kas tur tagad tiek piedāvāts.

Un par ietaupījumiem- iesaku neķerties klāt. Kā sāksi tērēt, tā iztērēsi visu un pēc tam vairs neredzēsi jēgu krāt- tik ilgi krāji un pēc tam 2 dienās notrieci. To no savas pieredzes saku :D Jo tiklīdz iztērēsi nosauktajām lietām, atcerēsies, ka tev taču vēl jaunu šampūnu, jaunas bikses un jaunu skrpostu tušu vajag :D :D :D Un tas saraksts nekad nebeigsies :D
06.04.2011 18:51 |

Reitings 953
Reģ: 13.02.2010
Par kārpu.
Aptiekās ir nopērkams tāds šķidrumiņš mazā stikla pudelītē. Ražots Krievijā, pirms dažiem gadiem maksāja zem lata-kaut kādus santīmus. Bija jālieto tā, kā rakstīts un apmēram nedēļas laikā par kārpu var aizmirst.

Par zobu higiēnu.
Pati eju regulāri. Higiēnai nav vajadzīgs super duper kruts dakteris, kurš noplēsīs mega naudu. Atrodi pašu lētāko un ej. Nekāda meistarība zobakmens noņemšanai nav vajadzīga- esmu pati pie visiem pēc kārtas gājusi- gan dārgiem, gan lētiem- rezultāts vienādi labs. Nav jau plombas, kur svarīga kvalitāte, meistarība. Turklāt šur tur pat akcijas ir, ka var tikt nevis pa 20Ls, bet pa 15Ls.
Un drēbes var pirkt cosmo vai humpalās- ir meitenes, kas prot arī tur atrast ko sakarīgu. Pati 100 gadus tur neesmu bijusi, nav ne jausmas, kas tur tagad tiek piedāvāts.

Un par ietaupījumiem- iesaku neķerties klāt. Kā sāksi tērēt, tā iztērēsi visu un pēc tam vairs neredzēsi jēgu krāt- tik ilgi krāji un pēc tam 2 dienās notrieci. To no savas pieredzes saku :D Jo tiklīdz iztērēsi nosauktajām lietām, atcerēsies, ka tev taču vēl jaunu šampūnu, jaunas bikses un jaunu skrpostu tušu vajag :D :D :D Un tas saraksts nekad nebeigsies :D
06.04.2011 18:53 |

Reitings 2130
Reģ: 29.06.2009
llipop, nju ir jau ari tādi cilvēciņi, kuri māk apstāties :)

par higiēnistu - slikts ārsts, nenoņem pilnībā vai pārcenšas kā manā gadījumā :(
06.04.2011 19:10 |

Reitings 274
man šitā vajag! man ir tā, ka sev nav žēl, citiem arī :-D es gan esmu vairāk kāra uz kosmētiku, labāk neteikšu cik mēnēsī tērēju (bet es visu lietoju! :-D :-D :-D ) bet nu nestaigāju ar burkānseju vai kā lelle ar pielīmētām skropstām un fliteriem. es parasti sevi ierobežoju, sakot, ka šomēnes kossmētiku vairs nepirkšu. bet veselībai nekad netaupu. jo principā tu pelni naudu, lai tā kalpotu tev - nevis tu viņai. kaut kad skolas laikos mājturības skolotāja stāstīja par dietām un teica tā: es gribu to šokolādi! jo kas zin, var būt mani rīt notrieks mašīna un es neizbaudīšu to garšu. tu dzīvo vienreiz un man šķiet, ka ir jādzīvo sev, nevis naudai. saprotu, ja kredīti un tml, kas bieži ir mūsdienās, bet ja tiešām vari atļauties...man laikam cita domāšana
06.04.2011 19:24 |

Reitings 995
Reģ: 03.12.2009
Ja Tev ir žēl naudiņu apģērbam, es tiešām iesaku doties uz kaut kādām humpalām. Man ir tāds uzskats- vai nu dodies uz humpalām vai pērc brendus, jo pirkt new yorkerus un terranovas nav jēgas, tas ir pat stulbi.
Bet kā var žēlot naudu veselībai un higiēnai, to gan es nemūžam nesapratīšu.
06.04.2011 19:26 |

Reitings 3096
Reģ: 09.06.2009
http://twitter.com/#!/andelemandele

šeit var sapirkt labas lietas :)
06.04.2011 19:56 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es noteikti piederu pie tam sievietem,kurai skapi bus mazak drebju ,bet veseliba tiesam pirma vieta!
Es noteikti izvelesos savest kartiba zobus,neka izdosu naudu lupatas un zobi "var pagaidit"!Tas tads piemers! :-P
06.04.2011 22:00 |

Reitings 190
Reģ: 12.01.2011
Uz šādām lietām tiešām nevajag taupīt. Cita runa, ja Tev būtu pieci pāri pavasara kurpīšu un Tu nevarētu izlemt vai pirkt sesto (reizēm arī šajā gadījumā taupīt nevajag :D), bet nu šīs lietas tomēr jāsakārto, kaut arī nav "mirstamā" vaina. :)
06.04.2011 22:05 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits