Aborts - asiņošana

Reitings 30
Reģ: 29.01.2009

Aizvakar man bija aborts. Vakar asiņošana beidzās. Izdalījumi ir kā parasti gaiši. Vai tas ir normāli? jo pēc lasītā un stāstītā biju noskaņojusies 2 nedēļas asiņot.

06.04.2011 14:53 |

Reitings 2486
Reģ: 10.06.2009
"slepkava ir tā,kura abortu taisa, jo nogalina mazu bērnu" :-O

cepums par šo komentāru! :-D
06.04.2011 21:42 |

Reitings 1997
Reģ: 30.06.2009
Lollipop,vai tu vispar lasiji,ko es rakstiju?
Gadat par to bernu ta ka par mani negadaja-bernus neciesot ne acu gala?Es vinus nespeju paciest pat 5min!Man vini skiet pretigi,netiri un siekalaini dirseji!Un viss,ko es gribu ir,lai nedod Dievs man tads nekad muza pat nepieteiktos,jo so sauli vins neredzes.
Un tada ir mana izvele nevis egoisma pec,bet ari ta berna del-vins nebutu ar mani laimigs!Pie pirmas izdevibas es vinu kadam uzgruztu,lai varetu normali DZIVOT un to savu dzivi IZBAUDIT,tiklidz sasniegtu atbilstosu vecumu trenktu stradat,lai man nebutu vinam japerk pat 1 zimuli,lai pats par sevi gada,pusaudzu gados es lautu vinam vazaties,lai iet,ne mana dzive,ko vins tur boja.Tavuprat ar sadu nostaju kadai butu jadzemde?Ja tev skiet,ka ta pat jadzemde,tad tu esi vienkarsi mulke.

Katram saja dzive ir kaut kads savs aicinajums,lietas,kas patik un kas nepatik.Un mans aicinajums nav but matei un berni man nepatik.Un mans pienakums nav dzemdet tapec vien,ka es esmu sieviete.
06.04.2011 21:42 |

Reitings 696
Reģ: 03.11.2010
Kāpēc sievietei obligāti ir jādzemdē, ja viņa to NEGRIB? Kāpēc aborts ir kkas tik briesmīgs?
06.04.2011 21:44 |

Reitings 953
Reģ: 13.02.2010
Sauule
Vai redzēji to video, kur stāsta par visiem abortu veidiem? Piemēram par to, ko veic vēlākajos grūtniecības mēnešos? Kad bērnu izņem kā ķeizara operācijā un turpat spainī noslīcina? Aborts nav tikai bērna izkasīšana līdz 4. nedēļai, kā te dažas raksta. Tas ir tikai viens no aborta veidiem.
06.04.2011 21:47 |

Reitings 635
Reģ: 29.11.2009
+ Saaule, piekrītu tev; bet te sākas aprobežotība, jo muld, ko nezina un kladzina savu 'pareizo' viedokli. neies viņas medicīnu mācīties; tādas par ārstiem neviens neņems, dies pasarg :-D uzspiedīs vēl pacientam savu 'pareizo' viedokli. TĀ NEDRĪKST, KATRAM IR TIESĪBAS IZVĒLĒTIES.

un jā, tagad ginekologs ir slepkava; neejiet pie viņa, bīstieties viņš nogalina embrijus, kas nav cilvēks, kas nav persona, un piena sēnes! glābjas, kas var. :-D
06.04.2011 21:48 |

Reitings 903
Reģ: 26.03.2009
Ja sieviete nevēlas bērnu, viņai NAV OBLIGĀTI JĀDZEMDĒ!
06.04.2011 21:50 |

Reitings 1020
nabaga piena sēnes :%27-(
06.04.2011 21:50 |

Reitings 696
ne pa tēmai - Harmony tu vēl esi jauna, es domāju, ka tad, kad satiksi vīrieti, kuru ļoti iemīlēsi tu par bērniem domāsim savādāk..tu gribēsi viņiem dot to, ko tava mamma tev neiedeva.. :-)
06.04.2011 21:51 |

Reitings 138
Reģ: 10.11.2010
Es teicu, ka nevienu nenosodu, katram ir savs viedoklis un kā visas arī es izsaku savu viedokli! Acīmredzami ir aprobezots uzskats par vardu slepkava, kuru izmantoju, lai paustu savu nostāju.
06.04.2011 21:53 |

Reitings 1997
Ja es sagribesu bernu,tad man domat,ka es labak dosu majas kadam,kas tusejas pa bernu namu.Es neuzskatu,ka man butu sevi jaspidzina un jaboja sava figura bernu del.
Berni nav mana prioritate,mana prioritate ir karjera un sapnu piepildisana,sajos sapnos nav bernu un nav pat vira,tas man vienkarsi neskiet butiski.Patik but neatkarigai.
06.04.2011 21:53 |

Reitings 953
Harmony
Tev ir ļoti nopietnas psiholoģiskas problēmas. Tas nav uzbrauciens un nerakstu to ne ar kādu sarkasmu. Tu ienīsti pati sevi un to naidu projicē uz visiem bērniem. Bet cilvēks nedrīkst ienīst pats sevi, jo tas bojā veselību- arī tīri fiziski.
Ja reiz tev bija lemts piedzimt, tātad ir kaut kāds iemesls kāpēc tu šajā pasaulē esi vajadzīga. Tu noteikti esi kādam "otrā pusīte", ko viņš meklē un ar ko būs laimīgs viņš un ar ko laimīga būsi tu. Jā, tev bērnībā daudz nodarīja pāri un arī tagad turpina darīt pāri. Toreiz biji bērns un nevarēji sevi aizstāvēt, bet tagad esi pieaugušais un vari sevi aizstāvēt un veidot savu dzīvi tā, kā vēlies. Atstāj bērnību pagātnei un izdzīvo šodienu. Cīnies un tev viss izdosies!
Arī citiem cilvēkiem ir bijis skarbs liktenis, bet nevajag uz to pārāk koncentrēties- svarīgi ir tikt tam pāri, lai vari ieraudzīt dzīvi īstajās krāsās! Iemīli pati sevi!
06.04.2011 21:55 |

Reitings 635
Lollipop, NU UN? pasaki man, KO TU GRIBI PANĀKT? ej iestājies PRET ABORTA aktīvistos, varbūt panāksi, ka to aizliedz pavisam; tikai atrodi zinātniskus argumentus nevis 'sirdi plosošu' šļuru, ko tu vel pāri visām, cerībā, ka kādu tas emocionāli aizkustinās.

es mācos par ārstu, un katram ir savas tiesības izvēlēties. tas, ka sieviete nevēlas bērnu paturēt, audzināt vai gādāt par to, nenozīmē, ka tagad nu visām ir jāpiepilda sievietes reproduktīvā funkcija- iznēsāt pēcnācēju! ir cilvēki, kam tas riebjas, kas to negrib un kam no tā vēmiens nāk! aizej uz bērnu namiem un paskaties, cik laimīgi ir tie sīči tur; ko viņi dzīvē ir redzējuši, utt. un te jūs brīnāties, kāpēc mūsdienās ir tik vardarbīgi bērni. tāpēc, ka mātes savām meitām uzspiež dzemdēt, ja jau reiz uztaisīts sīcis un pēc tam viņš paliek novārtā. labāk uztaisīt abortu un bērnu, ģimeni plānot, kad ir vēlme, kad ir kaut kas sasniegts, kad ir stabils pamats zem kājām.
06.04.2011 21:56 |

Reitings 5119
un vispar negodigi - pat izsargajoties var palikt stavokli un tad sanak,ka visam obligati ir jadzemde tik berni, ar cik nu vinas paliek stavokli? un virietim - pofigs, jo vins jau nav palicis stavokli?? NU NE. :D
06.04.2011 21:57 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
atkal sakas morales lasisana. :-D :-D :-D

padoma no otrass puses melenuberns. iespejams, ja bernu butu nepaturejusi, tad dzive atrastu milosu virieti, izsistos un dzivotu laimigi ar 10 berneliem. bet nu nav ko filosofet.
06.04.2011 22:00 |

Reitings 953
Jellzy
Nu vispār jau bērnu nami ir pilni nevis tāpēc, ka viņus neviens negrib, bet tāpēc, ka nav juridiski brīvi. Vecāki no viņiem neatsakās, vai atsakās daļēji- viens vecāks atsakās, otrs nē. Un līdz ar tos bērnus neviens negrib ņemt, jo jebkurā brīdī pie apvāršņa var uzrasties dzērājmamma un izdomāt to bērnu paņemt pie sevis un pēc nedēļas pārdomāt un atkal atdot. Tur tā problēma.
Cik man zināms, tad visi baby box bērni ir atraduši sev ģimenes. Ja meitenes dzemdētu un nodotu bērnus adopcijai, bērnu nami nepildītos- būtu tikai vairāk prieka un laimes tiem, kam bērnu nevar būt. Un visi būtu laimīgi.
06.04.2011 22:01 |

Reitings 1997
Es sevi milu vairak par visu :-D Tiesi tapec es negribu bernus-es sevi parak loti milu,lai liktu sev mocities,iegutu strijas lenganu vedera adu un krusu vieta tuksas istaipitas kulites.
Ja es zinu,kads man ir merkis seit,es nesaku,ka negribu te but,es vienkarsi apzinos,ka ja manis te nebutu kadam butu vieglaka dzive.Es esmu neglabjams optimists,vel pirms paris nedelam dikti priecajos par to,ka istaba pamodusies pirma musa un pa manu monitoru lien bizbizmarite (l) Un esmu iemacijusies ar so optimismu dalities citos,iemacit saskatit tas sikas skaistas lietinas,parsvara tiesi tadiem pasiem negribetajiem berniem.Uzskatu,ka tas ari ir iemesls kapec es te esmu-padalities ar savu optimismu ar tiem,kuriem si optimisma dzive loti trukst.
Es varbut izklausos agresiva un riebiga vecene,bet patiesiba esmu smaidiga energijas lodite,kura daris visu,lai tas,ka sman blakus raud par kaut ko pasmaiditu.
06.04.2011 22:02 |

Reitings 953
agucīt
Nu tur jau tā problēma, ka mūsdienu jaunatne ir tik degradējusies, ka zemāk jau nav kur. Viss aprobežojas tikai ar dr*šanos un naudas maka biezumu. Ja kādu patiesi mīl (agrāk vēl kaut kas tāds eksistēja), tad ir vienalga vai ir nav bērns vai ir 10 gabali.
06.04.2011 22:04 |

Reitings 635
Lollipop, kaut vai viņus neviens nevar paņemt. vai tie vecāki, kas viņus iegrūda tur un bērni ir laimīgi? IR vai nav?
06.04.2011 22:04 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Man loti patik si diskusija!Ta bernu dzemdesana jau neapstajas tur ,kad vins ir pabarots un apgerbts!Ja tas viss butu tik vienkarsi...Tas ir tiesam darbs -audzinat berninu |-) !Es domaju ,ieteiktu visam sievietem par to padomat,pirms dzemde!
Saja sakara ,man tiesam patika Kaka vardi-ka bernins ir "vide",kuru pats nav izvelejies...Es domaju ,ka tas ir tiesam launak,neka aborts!
Ja ,ir dzirdeti gadijumi ,kad no loti sliktam gimenem, beigas iznak loti specigi cilveki,bet cik daudz ir preteju gadijumu-alkoholiki,narkomani,prostitutas utt!Tas man liekas ,ir tiesam katastrofali! :-O
06.04.2011 22:08 |

Reitings 696
ārprāc cik tu lollypop esi gudra :-D :-D
tad kad mīlējies tev nav žēl, ka džekam prezis virsū un astainie tiks iznīcināti?
06.04.2011 22:08 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits