Vīrieša manieres, higiēna u.c lietas...

Reitings 495
Reģ: 12.07.2009

Sveikas meitenes! Man jums tāds jautājums, varbūt varat palidzēt, varbūt jums arī ir pagadījies tads vīrietis, līdzīgs manējam un zināt ko lietas laba darit :)

Lieta tāda - manam vīrietim izskatās, ka ģimene nav ieaudzinājusi civilizēta cilvēka manieres, tās būtu - laiž "bezdeļus" mana klatbūtnē visu laiku, un pilnīgi ignorē manas labsajūtas tobrīd, es saprotu var gadīties, bet vinam ta ir ikdiena un mierigi atrunājas ar to, ka ta vina veselibai ir labak, nu comoon ir tak tejinjas, zalites u. c lietas, ka to samazinat, bet vinam vienalga :(

Vinsh par higiēnu ari reti kad domā, piemēram, ieiet nomazgāties, bet nesapūšas ar pretsviedru līdzekļiem, lidz ar to pec 15 min viņš atkal jau ož pēc sviedriem, es jau sāku pierast pie ta visa, bet vng citreiz liekas, ka tas nav normali :( Protams ir reizes, kad vinsh smuki sapucejas un labi smaržo, bet par to doma reti ... dažbrid vnk liekas, ka viņš ir mani "dabujis" un vairs necenshas nemaz sevi kaut ka uzfrišināt, jo kad iepazinu viņu sākumā, tad tik traki vel nebija. Protams vel ir problemas ar drebem, vinam vinas mužīgi vecas, noplīsušas, sasmērētas, kuras vairs nevar izmazgat - nu isak sakot ists VECIS :D Bet man tas ta tracina... ir jau vel visadas nianses, par visam tam lietam,piemēram, ka ar āra apaviem mierigi iet, staiga pāri paklajam un reti tīra savu istabu + vel mēdz kur pagadas visu nomest un man vnm visu ir jakarto, un kad par to runajam tad vinsh vai nu nosmej vai apvainojas, bet pārsvarā nekas nemainas...

Ko, lai lietas labā dara, lai viņš beidzot sāktu aizdomaties par to visu un viņā parādītos vēlme būt skaistam, smaržīgam un kārtīgam virietim :(?????

06.04.2011 02:32 |

Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009
a par tēmu runājot-izklausās vnk drausmīgs vīrietis. ja vēl par to visu ierēc, nu tad es skrietu, ko kājas nes!!!!
06.04.2011 03:01 |

Reitings 495
Koshlene
Ja vien tas butu tik vienkārši :(
Un par to, ka daudzas citas meitenes mana vieta jau sen butu aizskrējušas prom no viņa ko kājas nes, nešaubos, pati par to bieži iedomajos :-|

Stulbakais, ka ta no sirds izrunāties mums nekad nesanak, ir daudz lietas, kas man ir sakrajušās uz sirds, bet ta ka tiekamies tikai nedēlas nogales un parasti tas pavadam diezgan mīļi un jauki, tad negribas tas 2-3 dienas bojat ar attiecibu risinashanu, visticamak stridoties (t) :-/
06.04.2011 03:05 |

Reitings 5119
Reģ: 29.01.2009
Nu tad ari esi kopa ar milju smirduli, kursh pirzh :D (atvainojos par rupjibam |-) )
06.04.2011 03:08 |

Reitings 495
ne KAĶI, man vajag kko lietas laba darit :D Nesamierinašos vienkārši pametot, kgan ja tas ilgi ilgi nemainisies, tad protams to necietishu un bus jaliek punkts tam visam, bet liekas kka jocigi, ka cilveks higienu un visas tas manis minetas lietas nesaprot kā pašsaprotamas :-/
06.04.2011 03:12 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
1. pird tu ar :-D
2. noperc deziti.
3. izmazga, sasuj drebes.
par saviem berniem jarupejas(viriesi ir tak lieli berni)
06.04.2011 03:13 |

Reitings 5119
Paradi vinam so diskusiju un musu komentarus! :D
06.04.2011 03:17 |

Reitings 495
ja, nopirkšu viņam deziti :D Jo pats jau neatceras nekad par to, kad ieiet veikala :D

Piekritu, virieši tiešām ir bērni,:D bet nu man ir robežas, netaisos viņam būt 2. mamma un/vai kalpone :-|
06.04.2011 03:18 |

Reitings 495
Zini KAĶI, vienreiz ar viņu runāju par to, ka šo problēmu ieraxtīšu te un viņš pat atbalstija manu ideju :D:D Bus tiešām jāparāda :D varbut aizdomasies par to, ka tas tomer nav normali un ir jadoma vairak par sevi (l)
06.04.2011 03:20 |

Reitings 5119
Virietis varbut reizem uzvedas ka berns emocionala zina, tad ari vini ir japaslave vai jaatbalsta. BET nu neuzskatu,ka butu ka berns javakte, lai ievero personigo higienu. Tas ir pavisam cits jautajums...
06.04.2011 03:23 |

Reitings 668
Reģ: 17.06.2009
īstenībā šausmīga situācija, bet es domāju, ka tev visu laiku viņam vajadzētu aizrādīt un atgādināt visu, mos ar laiku pats sāks pierast bez atgādinajuma visu darīt!

Pēc dušas iznākot iedod viņam dezīti, lai sapūšās!

Par drēbēm aizrādi ka vecas, ka vajag jaunas!

Ja ieiet istabā ar apaviem (tāda cūka!!! (e) ) airādi, lai tā nedara!

Lai savāc savas mantas...

Ir daudz vīriešu, kas sāk kko darīt tikai pēc 100 atgādinājuma, bet ja vins tev tik svarīgs, tad nu atgādini visu viņam visu laiku!

Par piršanu :D man nav ko teikt - manam arī tā problēma :-/

Besī man tas ārā, bet tapēc viņš jau nav slikts cilvēks! ;-)
06.04.2011 03:25 |

Reitings 495
ViniPuh
Tur jau ta lieta, manejais ari nav slikt cilveks vienkārši šie trakie ieradumi vinam, varbut vienkārši viņam neviens nekad nav aizradijis par tam lietam un nav bijusi vajadziba censties, tiešam nezinu, bet nu man bus tad tiešam biežāk viņam tas jāatgadina, bet problēma viņā tāda, ka viņš ātri apvainojas... ehhh :-/
06.04.2011 03:28 |

Reitings 800
Reģ: 10.10.2010
Hahā, kāds Šrekijs Tev pagadīies. :D :D
Tur ar aizrādīšanu noteikti nekā. Iespītēsies. Domāju ,vajag kaut kādus sievišķīgos trikus. Piemēram, kad ejat pa ielu, nojūsmo, kā kāds vīrietis pagāja garām un tik jauki nosmaržoja. Man šķiet ,ka vīrietim nevar pavēlēt, bet tā smuki vajag izdarīt, lai viņš domā, ka viņš pats to izdomājis.
06.04.2011 03:35 |

Reitings 495
Ak, ar tiem virieshiem tik sarežģiti :D
06.04.2011 13:33 |

Reitings 341
Reģ: 10.11.2009
ujj es visu Tevi aprakstīto nevarētu paciest, tapec vnk nevaru iedomaties sevi kopa ar tādu virieti. ir tak tik daudz gudru, seksigu un koptu viriešu.man liekas, ka izmainit to visu ir praktiski neiespejami, nestavesi tak tu visu laiku blakus ar deziti un tiram zeķēm;)))
06.04.2011 14:02 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
Sāks ar dezīša pirkšanu, beigs ar to, ka pašai vien nāksies pūst to dezi vīrieša padusēs :D

Man ir baigi noveicies. .. Man ir slikta oža, ūberslikta, es jūtu tikai ļoti intensīvas smaržas. Sviedru smaka man gandrīz paliek nemanāma, ja nu vienīgi sev esmu jutusi. Tā ka ja pārējas lietas ir ideālas, dod to vīrišķi man :D :D
06.04.2011 14:50 |

10 gadi
Reitings 115
Reģ: 25.11.2010
man tāpat kā Cherrygirl ir pagalam slikta oža, neko nejūtu :-D

Bet nu autores draugs ir ļoti bezkaunīgs, es dzīvoju kopā ar diviem vīriešu kārtas pārstāvjiem, un piedod atvaino neviens no viņiem nekad nav manā klātbūtnē laidis gāzītes. Man arī liekas muļķīgi, ka draudzenei jāmāca tik elementāras lietas, un par īstu veci es tādu nesauktu.
Man jau nu nervi neturētu stāvēt pie vannasistabas durvīm ar dezodorantu katru reizi, kad nu kungs no dušas iznāks.
Bet tas ir tavs draugs, tavas attiecības, un mēģināt jau vienmēr ir vērts, ja vēlies šīs attiecības turpināt :-)
06.04.2011 15:07 |

Reitings 796
tas nu noteikti nav īsts VECIS. Es ar visu tavu minēto nespētu samierināties un sūtītu tādu pie visiem velniem...
06.04.2011 15:14 |

Reitings 688
ok, gāzu palaišana un atraugāšanās nav nekas šausmīgs, manā uztverē, ja vien to īpaši neakcentē :D nu kā, tas ir saprotams un dabīgs process.

anyway, es uzskatu,ka kārtot mājokli var iemācīt, bet par higiēnu runājot- man reiz bija čalis, kurš 1 vai 2 reizes dienā gāja dušā, bet dezodarantu nelietoja, man tas riebās, protams, seksu negribēju ar tādu un to arī pateicu, tad viņš aizgāja nomazgāties, sasmaržoties un viss bija ok, turpmāk viņš arī pie tā piedomāja. :) pamēģini tā kaut kā, tev jau nav jāspiež sevi darīt to,kas tev nav patīkami :)

drēbes? ja vari atļauties, nopērc kādu ajunu kreklu vai arī paķer šamo kādreiz līdzi uz veikalu un ierosini nopirkt kaut ko :) istabas kārtošana? nevāc pēc viņa, nemazgā viņa drēbes un netīri neko, citādāk viņš nesaskatīs vajadzību pakustēties (tas pats ar netīriem traukiem) .. atstāj, kur ir un tici man - kad aptrūksies tīras zeķes vai kas tāds, tad viņš saņemsies..

vai arī vēl pasaki,ka negribi braukt ciemos pie tāda nevīžīga čaļa un netaisies būt par kalponi, sapurini viņu ar tādām metodēm :)
06.04.2011 15:36 |

Reitings 696
Reģ: 03.11.2010
nevis īsts vecis, bet bomžarkins kkāds
06.04.2011 15:46 |

Reitings 495
CherryGirl
es ar priecātos, ja man būtu slikta oža, bet man ir pilnīgi otrādi - ļoti jūtīga :D :-/ Bet nu tā sviedru smaka mana vīrieti nebūtu tas trakakais, ta ir viena no lietam, kas vnk man nav pieņemama, bet domaju, ka ar dezīša nolikšanu viņam pie deguna problemai vajadzētu atrisināties, jo tad kad viņam ir smarža, tad viņš sapūšas taa ka slikti paliek :D bet kad nav ta smarža tad nemaz nesatraucas ari, ja nak smaciņa no padusem :D :-/

To manis nosaukto terminu - ists VECIS, vairak biju domajusi, kā īsts vīrišķis, kas no meža nacis nu ta ka no senajiem laikiem :D Nu es ceru, ka sapratat mani :D katra ziņā ne labā nozime :D

Svētdiena
man ari brīžam nervi netur... es pat par to strīdējušies, bet vnm sanak ta, ka es esmu bijusi ta skarba, kas uzdrikstejusies aizskart viņu ar tadiem tekstiem par apģērbu/tirību u.c tada veida lietam :(

Blumarine
Butu man vieglak viņā ieaudzinat tas lietas, ja dzivotu kopa, bet mes satiekamies tikai nedeļas nogales :%27-(
06.04.2011 15:47 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits