Vīrieša manieres, higiēna u.c lietas...

Reitings 495
Reģ: 12.07.2009

Sveikas meitenes! Man jums tāds jautājums, varbūt varat palidzēt, varbūt jums arī ir pagadījies tads vīrietis, līdzīgs manējam un zināt ko lietas laba darit :)

Lieta tāda - manam vīrietim izskatās, ka ģimene nav ieaudzinājusi civilizēta cilvēka manieres, tās būtu - laiž "bezdeļus" mana klatbūtnē visu laiku, un pilnīgi ignorē manas labsajūtas tobrīd, es saprotu var gadīties, bet vinam ta ir ikdiena un mierigi atrunājas ar to, ka ta vina veselibai ir labak, nu comoon ir tak tejinjas, zalites u. c lietas, ka to samazinat, bet vinam vienalga :(

Vinsh par higiēnu ari reti kad domā, piemēram, ieiet nomazgāties, bet nesapūšas ar pretsviedru līdzekļiem, lidz ar to pec 15 min viņš atkal jau ož pēc sviedriem, es jau sāku pierast pie ta visa, bet vng citreiz liekas, ka tas nav normali :( Protams ir reizes, kad vinsh smuki sapucejas un labi smaržo, bet par to doma reti ... dažbrid vnk liekas, ka viņš ir mani "dabujis" un vairs necenshas nemaz sevi kaut ka uzfrišināt, jo kad iepazinu viņu sākumā, tad tik traki vel nebija. Protams vel ir problemas ar drebem, vinam vinas mužīgi vecas, noplīsušas, sasmērētas, kuras vairs nevar izmazgat - nu isak sakot ists VECIS :D Bet man tas ta tracina... ir jau vel visadas nianses, par visam tam lietam,piemēram, ka ar āra apaviem mierigi iet, staiga pāri paklajam un reti tīra savu istabu + vel mēdz kur pagadas visu nomest un man vnm visu ir jakarto, un kad par to runajam tad vinsh vai nu nosmej vai apvainojas, bet pārsvarā nekas nemainas...

Ko, lai lietas labā dara, lai viņš beidzot sāktu aizdomaties par to visu un viņā parādītos vēlme būt skaistam, smaržīgam un kārtīgam virietim :(?????

06.04.2011 02:32 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es laikam nekad dzive nevaretu pat sedet pie viena galda ar virieti,kuru tu aprakstiji!Godigi,kur nu vel mileties! :-D Vai nu tu suligi aprakstiji,vai mana fantazija lido,bet tas ir pedejais variants pat uz vientulas salas,ko izveletos!Tads dzivotu salas otra puse! :-D
07.04.2011 03:49 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Es tā sasmējos par hellish tekstu :D:D:D:D
07.04.2011 03:50 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es dievinu Hellishinu! (l) Es ta smejos ! :-D Visis tie salidzinajumi..!Hellishinam ir talants REDZET!!! :-P
07.04.2011 03:53 |

Reitings 293
Reģ: 06.10.2010
''bet ta ka tiekamies tikai nedēlas nogales un parasti tas pavadam diezgan mīļi un jauki, tad negribas tas 2-3 dienas bojat ''
sanāk ka nedzīvojiet kopā, tiecieties pāris dienu nedēļā? nu tad tev cūka patrāpījies, ja par tad nav stimula un vēlmes sakopties kad iet satikt savu sievieti, kuru jau tā redz ne katru dienu! :-D
pie vainas noteikti ir viņa ģimene, tur droši vien viņu tā audzinaja ka ir norma tā uzvesties.

brīnos kā vispār var viņu skūpstīt, apskaut, nemaz nerunājot par ko vairāk :-D viņš ir pretīga cūka ja smej kad aizrādi - vai tiešām vīrišķim var būt tik maz smadzeņu ka viņs neapjēdz to ka SMIRD, ka tā ir elementārs higiēna lietot dezodorantu.

es tavā vietā noteiktu kādu ultimātu - piemēram pateiktu ko domāju un vēlos, un dotu laiku pārdomām - netiktos kādu nedēļu vai vairāk. vai arī neuzkoptu viņa istabu. un visam paralēli nekādu buču vai pat seksa!!! varbūt tā līdz viņa cāļa smadzenei, ka tas nav jociņš.

mani interesē par ko viņš strādā ka būt sasvīdušam ir norma?

07.04.2011 06:32 |

Reitings 495
Reģ: 12.07.2009
Pink Candy
Piekritu tavam viedoklim...
Domaju, ka noteikti uzstadishu kadu ultimatu viņam :)

Un nu viņš studē un pārsvarā strādā garāža, kur tada veida visu ko taisot/remontejot ari pelna kadu naudu. :-|
07.04.2011 12:42 |

Reitings 787
Reģ: 11.04.2009
Godīgi sakot, manam draugam reizēm saiet kas šķērām ar vēderu, tad viņam arī sanāk gāzītes palaist! :-D Pie tam tādus smirdīgus. Viņš gan ļoti atvainojas un tā, bet es takš zinu, ka viņš to speciāli nedara un nav jau viņš vainīgs pie tā, ka viņam ir problēmas ar vēderu. Reizēm pasmejos un nosaucu viņu par smirdeklīti, bet tas nav ļauni domājot. :-D Bet toties visādā citādā ziņā viņš ir vēl tīrīgāks par mani.
07.04.2011 15:32 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits