vai Jus justos drosas?

Reitings 16
Reģ: 29.01.2009

Meitenes vai jus justos drosas ja Jusu puisis ar draugiem dotos uz nedelu uz Amsterdamu izklaideties, zinot ka visi vina draugi ir Single, un brauc uz turieni tikai divu iemeslu del.. meitenes un zalite.. puisis protams saka ka nevienu citu negribot utt. bet tada nedrosa sajuta, jo ja ari kko izdaris, es jau neuzzinasu.. (s)

05.04.2011 15:08 |

10 gadi
Reitings 3987
Reģ: 02.02.2011
Es atkal nesaprotu šo - kā var pieaugušu cilvēku kur nelaist?
07.04.2011 02:59 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Magdalena -es loti labi sapratu ,ko tu gribeji teikt! :-)
Es ari neticu viriesiem 100%,bet esmu noverojusi ,ka jo vairak iegrozo ,jo sliktak!Man pasai ari nepatik ,ka mani iegrozo!Tad tiesi gribas darit kaut ko tadu...! :-D
07.04.2011 02:59 |

Reitings 2170
Manuprāt, diezgan pretdabiski jau ir tas, ka aizņemts vīrietis vēlas doties kaut kādā mauku braucienā. Acīmredzot, ar esošo sievieti viņam nepietiek un viņš diezgan atklāti to cenšas parādīt. Es šādu vīrieti neierobežotu, es vienkārši sāktu izvērtēt šo attiecību nepieciešamību.
07.04.2011 03:04 |

Reitings 544
piekrītu switched on - kā var pieaugušu cilvēku kaut kur nelaist?
ja es būtu šā vīrieša vietā un es vēlētos braukt - es vienkārši pateiktu - es tajā datumā ar to braucu uz turieni. done.

ja viņš vēlas braukt, viņš brauks.
07.04.2011 03:10 |

Reitings 1655
Reģ: 27.08.2010
Tīri intereses pēc apjautājos vīrietim, ko viņš domā par šo situāciju un jau izskanējušajiem viedokļiem. Pirmkārt, jau mēs nonācām pie abpusēja slēdziena, ka viens otram neaizliegsim šādas lietas. Galu galā tikpat labi arī es varu kādā jaukā dienā paziņot, ka uz nedēļu dodos ar meitenēm uz siltajām zemēm. Un es domāju, ka es būtu ļoti sarūgtināta, ja mani, redz, nepalaistu, jo vīrietis nav drošs par mani, bet patiesībā jau pats par sevi- ja runājam par dziļākiem iemesliem. Galvenais ir uzticēties. Katrā gadījumā, pēršanās par šādām lietām ir normāla, tur nu viņš piekrita. Ja ir vienalga, tas jau par kaut ko liecina. Bet aizliegt... Gribu redzēt, kā es viņam kaut ko aizliegšu, pieaugušam cilvēkam.
07.04.2011 03:21 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Blansa-es tiesi gribeju rakstit savu piemeru-es braucu uz diviem menesiem biezi uz Vaciju,braucu uz Zviedriju ari!Ja man virs butu teicis ,ka nevar braukt -es uzspragtu! :-D
Mana lauliba neizjuka tapec ,ka braucu ciemos ,atpusties ,stradat!Ta izjuka ,jo mums vairs nebija neka kopeja...!Nebija kopeju interesu vairs (t)
07.04.2011 03:26 |

10 gadi
Reitings 1660
Nu, bet protams, ka viņi pamēgjinās "abus iemeslus". Zinu no personīgās pieredzes, kad džeki brauca izklaidēties...
07.04.2011 03:34 |

10 gadi
Reitings 3987
Reģ: 02.02.2011
Man patika tā definīcija, ka mīlestība ir brīvība, kas sevī ietver taureņus, laimi, paļaušanos, sapratni, skūpstus, seksu utt..
Es tik tiešām cirstu durvis un lidinātu mantas, ja man kāds ko brutāli aizliegtu. Tādi aizliegumi man saistās ar nepamatotu paranoju un privātīpašnieciskumu. Lai gan, varbūt ir daļa vīriešu, kuriem patīk dzīvošana pavadā.... (t)
07.04.2011 05:10 |

Reitings 605
Reģ: 09.04.2009
Nebūtu droša, un ceru, ka viņš nekad neizdomās ar džekiem braukt tik ilgi izklaidēties. Lai gan mums Amsterdama ir "dažu soļu attālumā" tāpēc nez ko varētu sadarīt kamēr es strādāju, bet domāju, ja sapīpēsies, vai saēdīsies kūciņas no tā jau viņam negribēsies uzreiz citas vecenes.(to visu var nopirkt, nevajaga nekādas kartes, tik pasi, visiem pārbauda dokumentus)
un sarkano lukturu iela_ jēziņ, tur nav ko redzēt, dažas normālas gorās skatlogos, bet ņemamas diez vai, citas sver virs 100 kg noteikti, krūtis krīt ārā, nopīpējušās, nē_ diez vai normālam vīrietim uz tādām stāvēs, ja mājās ir burvīga meitene!
bet negribētu tiešām, lai manam puisim būtu jādodas tādā ceļojumā. baidītos tāpat mazliet.
07.04.2011 05:47 |

Reitings 787
Reģ: 11.04.2009
Jā, es piekritīšu, ka attiecībās otram ir jādod brīvība (l) , bet tas nenozīmē, ka otram tiek dota visatļautība. Es uzskatu, ka, ja cilvēki atrodas attiecībās, kurās pieņemu, ka ir stājušies brīvprātīgi, tomēr ir jārēķinās ar otru cilvēku. Ja gbribi visatļautību, dzīvo viens, neiesaisties nopietnās attiecībās.
Manās attiecībās šāda situācija vienkārši nepastāvētu, jo gan es, gan draugs rēķinamies viens ar otru un tomēr cenšamies otram nedarīt to, ko paši nevēlamies, lai mums dara. Tamdēļ es tomēr būšu par demokrātiju attiecībās, bet ne par visatļautību/anarhiju! :-P
07.04.2011 14:02 |

Reitings 416
Reģ: 21.10.2010
Paskaidrojiet kāda man, normāli domājošam cilvēkam, kā var otram AIZLIEGT kaut kur braukt? Jūs tos vīriešus būdā pie ķēdes turat un reizi dienā izlaižat pastaigāties or what?
07.04.2011 14:12 |

Reitings 787
Reģ: 11.04.2009
Es personīgi nevienā vietā neesmu teikusi, ka cilvēkam var AIZLIEGT ko darīt. Vienkārši, manuprāt, normāli cilvēki, kuri atrodas nopietnās attiecībās tā NERĪKOTOS, ka vienkārši nostādītu fakta priekšā - es braucu ar brīvajiem draugiem uz Amsterdamu izklaidēties un punkts. Bet nu, ja jau jums daudzām tas liekas pieņemami, tad par ko tad jāsatraucas? :-D Man ir labi, mana otra pusīte ir līdzīgi man domājoša un šādas situācijas mums nesagādā problēmas, jo mēs vienkārši nepieņemtu šādus lēmumus vienpersoniski.
07.04.2011 14:53 |

Reitings 211
Reģ: 30.10.2010
vsp apprecies un tad sāc likt viņam važas.pagaidām atliek vien viņam uzticēties.
07.04.2011 14:57 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits