Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

jūsu idejas

Reitings 2
Reģ: 04.04.2011

Sveikas,meitenes!

varat palīdzēt?

man jāiet uz ballīti , kur prasīts dress code :) opusums,fretkas u.c. zvēri ir dress code.

man diemžēl nav kostīma. ko lai saģērbu, lai būtu kāds dzīvnieks?man nestrādā fantāzija, lai no savām drebēm izdomātu kādu dzīvnieku :(

ieslēdziet man fantāziju! (l)

04.04.2011 20:33 |

Reitings 671
Reģ: 29.01.2009
Matus divās ļipās uz augšu, ar drāti pa vidu, sejai uzzīmē deguntiņu ūsiņas, uzvelc ko atbilstošu krāsas ziņā, piespraud asti un aidā. :-D
04.04.2011 20:35 |

Reitings 953
Reģ: 13.02.2010
Grūti ieteikt, jo galvenais ir neizskatīties pēc muļķes. Ir kompānijas, kurās tie dresskodi ir vairāk runāšana, mazāk darīšana- nu, piemēram, ja lapsa, tad kāds sarkanīgs kažokādas gabals ap pleciem. Tādā kompānijā izskatīsies pēc muļķes, ja nokrāsosi sev seju vai sataisīsi matus jokainā frizūrā. Bet ir kompānijas, kur radošā lāde ir vaļā, tiklīdz tiek pieminēts dresskods un rezultātā maskas ir viena par otru smieklīgākas.
Mans padoms- novērtē kompāniju. Ja svešāka vai tas ir pirmais dresskods, tad labāk kaut ko ļoti neitrālu, jo reizēm ir tā, ka puse atnāk ignorējot dresskodu.
04.04.2011 21:09 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits