Labrīt.
Hāāh, man toč tas pats. Balss kā vecai aizsmakušai pīlei. Esmu neizgulējusies un jā, brīvdienas vispār bija traki trakas.
Jau tagad gaidu nākamās, lai vienkārši izgulētos (l)
Šodien tikai skola, tad mājās un drošvien zem segas ar tējām! (t)
Paldies, Tev un pārējiem meičukiem ar jauku, siltu un pavasarīgi foršu dienu (l)
Brīt!
Nevaru vairs pagulēt, pavadīju draugu uz darbu un deguns ciet, paelpot nevaru, kakls ar sāp, besī nu (e)
Ārā jau +4 grādi, būs šodien jauka diena, tikai tas, ka man galva kā spainis, pavasaris ir tik viltīgs laiks, ātri visādas zarazas var saķert.
Šodien vajadzēja vest kaķeni pie ārsta, lai ņem diegus laukā, bet izskatās, ka pati to darīšu.
Lai vai kā - foršu dieniņu! ;-)
labrīt!
šodien pavisam nav laba diena.. taisnotājs nestrādā :'-( nu fak, kā lai es tgd ārā izeju ar tāadiem matiem? (t)
šodien būs jābrauc nopirkt jauns..
pagulēju labi, tgd dzeru kafiju :-)
Labrīt!
Esmu jau labu laiku pamodusies, brokastoju un dzeru kafiju ar pienu:)
Šodien paredzēts treniņš un visādas darba darīšanas un, tad jau vakars būs pienācis.
ērzeli tā ir kā traģēdija :D
bet es tiešām nevaru iziet tāada no mājām.. itkā jau pofig, ko tur skolā, bet nu nēe.. man pašai ir tik neērti.. tā pūka uz galvas ir psc (e)
labrīt!
cēlos sākot no 6:00, kādu pusstundu ar sevi mocījos..tiešām baigi grūti bij` šodien :-D gribēju iet skriet, bet mugura nav pavisam pārgājusi tomēr. :-/
bet vispār šodien tik daudz kas jādara, ka te laikam pat nerādīšos :-D jauku dienu! ;-)
Brīt!
Šonakt nez kpc, sekoju visu laiku, cik ir pulkstenis. Cik palicis gulēt, jo jāceļas bija 5:30. Bet jūtos tpt izgulējusies. Tikko pieveicu brokastis, tgd jālaiž dienas gaitās. :-)
Jauku visām dienu! (l)
Labrīt. (l) Beidzot jūtos kaut cik pagulējusi. :D Brīvdienās nogulēju līdz 9.30 apmēram. Un šorīt jūtos normāla. :D :D Darbspējīga. Vismaz kādu laiku tiešām. :D
Pipelsīn, tā bilde!
aaa, kā vasaru vajag un tādu brūnumu dabūt! (l)
bet vispār Labrīt, meitenes! :)
naktī murgaini sapņi rādās jau 2. nakti pēc kārtas, hm, nu nezinu kas tam par iemeslu, bet laikam vnk mēness ietekme :)
šodien pa mājām laiskošos, pusdienas gatavošu un vakarā ar mīļoto laikam dosimies uz kino :)
Labrīt! tikko pavadīju draugu (l) man šodien eksāmens, itkā mācījos un visu gadu uzmanību pievērsu, bet jūtos tā itkā kaut kā pietrūktu :( nu nav pārliecības
ahh, draudzene bija Ibizā, un salikusi dr.lv kādas 70 bildes. (l) Man skatoties, zaļa skaudība uznāca! 8-)
Arī gribas uz tādu saulainu party vietu! (l)
Ir atvaļinājums, bet gribētos pastrādāt :D nemāku slinkot :D
šodien darāmais tikai tik tālu izdomāts, ka jāiet pēc tējas un rauga pankūkām ar aveņu ievārījumu.
Tādas man netipiskas brokastis. agrāk es vispār pankūkas neēdu :D
Labrīt, :)
Pašlaik brokastoju, tūlīt jau ķeršos pie BD rakstīšanas.
Jūtos ļoti labi, vakar fantastiski atpūtos un jūtu, ka būs enerģija visai nedēļai. :)
Vakar vakarā turpināju pārbaudīt savus nervus ar Boila zombijfilmām - esmu noskatījusies gan 28 Days Later, gan 28 Weeks Later. Palikušas vēl 2 daļas.