Tu tak esi jau veidojusi shadas diskusijas.
Par R6V varu teikt, ka lielaka dalja skolotaju ir forshi - zinoshi, draudzigi, utt. Ari pati skola man patika! Blakus parks. Smuka vieta. Principaa ari diezgan labi skola kotejas, ir laba reputacija.
Bet vispar - man jau shkjiet, ka nav ko tik traki iespringt uz videni. Nav lielas atshkjiribas, kuru pabeidz, ja vien nemekle kadu konkretu specializaciju.
Jā, 49. ar tikšanu varētu būt tā pagrūtāk. Pati esmu beigusi 49., tāpēc uzskatu, ka skola ir ideāla. Stingra disciplīna (tas gan vairāk attiecas uz pamatskolu). Mācības, uzskatu, ir augstā līmenī. Vismaz mūsu klase, arī paralēlklases eksāmenus nokārtojām diezgan labi, daudzi tika augstskolās budžetā tur, kur gribēja.
pateicos jums velreiz par sniegtajam atbildeem..
es pati esmu loti gudra, macos loti labi, esmu apziniga un cakla.. konkreti mekleju kadu skolu, kuraa padzilinati varetu apgut biologiju un/vai biologiju ar kimiju kopaa..
ta ka man te ir tie varianti, tad esmu mazliet satraukta par iisto izveeli..
ir doma iet uz 49. vidusskolas C klasi, bet mani mazliet biedee negatiivaas atsauksmes un tas, vai tikai tas uzsvars nebus paarsvaraa uz augiem, jo mani jau vairak interesee cilveeks.. un baseina nav saja skola?
6. videne-ļoti muzikāla skola. ja tu neproti dziedāt, tad labāk nemaz neiestājies, jo visi to vien dara kā piedalās koros utt, bet visos pasākumos ir muzikāli priekšnesumi.
pusaudze - jā, 49. C klase - bioloģijas klae, ķīmija un bioloģija tiek diezgan padziļināti mācīta, cik atceros, viņiem bija ne tikai pa augiem, bet visu ko.
Baseiniņš maziņš ir, bet tas ir sporta kompleksā un tam nav nekāda sakara ar skolniekiem. :D
uzsvēršu Rīgas VALSTS 3. ģimnāzija :D
man arī riebās baseins, bet izspruku no viņa un savu skolu nemainītu ne pret vienu citu. Lielisks laiks man tur bija!