jūtos SASODĪTI!!!=( Kā lai tiek tam pāri??

Reitings 233
Reģ: 29.01.2009

Esmu vnk sagrauta līdz pašiem sirds dziļumiem... (t) Nevaru jau vairākas dienas atkopties-neko sakarīgu nevaru padomāt,izdarīt...viss iekšā vāras,asaras birst vienā laidā..ne mirkli nav miera,ka es par to nedomātu...

Runāju ar savu puisi skypā..parasta vakara saruna..drusku mums bija vārdu pārmaiņas normas robežās,ka drusku jāpadomā par mūsu attiecībām,kkas jāpamaina,jo ir nedaudz jūtama rutīna...puisis teica,ka paņems atvaļinājumu darbā,grib atpūsties no darba,tās spriedzes..protams,bija viņam arī citas sadzīviskas problēmas,kas viņu bija visu laiku mocījušas...bet tas ir cits stāsts...mūsu saruna beidzās ap 21iem vakarā..sarunājām,ka padomāsim,ko pamainīt un pēc nedēļas satiksimies...gribēju arī viņam kaut no visa atpūsties,jo tiešām bija no daudz kā noguris un sevi izsmēlis...

Vakarā 23os saņēmu ziņu no viņa māsīcas,ka viņš braucis pie k-vecākiem ciemos un cietis autoavārijā :'-( ..tajā pašā dienā pēc mūsu sarunas..viņš bijis nervozs,uzvilkts...bāc-es saņēmu to ziņu un man viss apkārt sagriezās-sirds sita 100x ātrāk,asaras gāzās,neko nevarēju pateikt,rokas drebēja.... :'-( Tas bija tikai dažas stundas vēlāk...

Es vēl šodien tam nevaru tikt pāri...vēl viņš sarunas beigās man pateica,ka mani mīl un es viņam nemaz nepaguvu to pateikt pretim :'-( Vienmēr biju gaidījusi īpašu mirkli,lai viņam sniegtu šos vārdus... :'-( Un kā rādās-vajadzēja ātrāk pateikt...un vēl beigās māsīca pateica,ka viņš mani bija domājis dzimšanas dienā bildināt... :'-( Bāc....es vnk nespēju tam visam vēl noticēt un tikt pāri... :'-( Es vnk nespēju bez viņa dzīvot!!!!....Katru dienu varu raudāt....paskatos bildes,paklausos dziesmas,atceros,kur bijām kopā un kādi bija mums plāni...es vnk nespēju...es iekšēji jūtos "tukša"....es pat tagad rakstot šo visu-NESPĒJU NERAUDĀT :'-( :'-( :'-( :'-(

Neko tik traģisku es nebiju gaidījusi...es vnk nespēju pat tagad neko sakarīgu uzrakstīt...Bet vienu zinu-Es viņu MĪLU un MĪLĒŠU (l) :'-( Cik žēl,ka es viņam šos vārdus nevarēju ātrāk pateikt dzīvē-aci pret aci....lai sajūt,cik man bija svarīgs....nožēla ir pret sevi :'-( Cik ļoti viņš arī manis dēļ centās....ehh.....smagums sirdī!!! :'-(

Vnk gribēju savu sirsniņu izkratīt...nezinu,kā mana dzīve tālāk turpināsies.....

03.04.2011 21:00 |

Reitings 768
Reģ: 08.04.2009
izlasīju visu, sašokējos par bērēm un skype, ka nezināja kā sakontaktēt Tevi, kaut gan draudzējaties 4 gadus. turklāt šis te "Vakarā 23os saņēmu ziņu no viņa māsīcas" vispār visu pavērš vēl jocīgāk, sapratu, ka uzreiz tajā vakarā saņēmi ziņu :-|

žēl, protams. turies :(
03.04.2011 23:33 |

Reitings 1607
Reģ: 26.05.2010
Luxurie es par to pašu, sapratu, ka ziņu viņa ir saņemusi tajā pašā vakarā, tāpēc esmu nedaudz samulsusi. :-|
03.04.2011 23:34 |

Reitings 798
Reģ: 30.12.2010
Es k.ko nesaprotu, tev tak sūtija sms viņa māsīca, a pēc tam skaipaa pateica?? Tad tak viņa māsīca arī varēja pateikt par bērēm.. piedod, bet es tiešām nesaprotu....
03.04.2011 23:35 |

Reitings 233
Ai,es vnk ne tā uzrakstīju..es saku-es dažbrīd nevaru sakoncentrēties un normāli uzrakstīt..tajā vakarā vēl neko nezināju,tikai bēru dienā visu uzzināju (t) Gan par notikušo,gan par bērēm... (t) (t) (t)
03.04.2011 23:36 |

Reitings 1607
Dii_dii katrā ziņā - cilvēks aiziet, lai kādu pasargātu no augšas un tā arī ir - Viņš tagad ir Tavs sargeņģelis! ;)

Reitings 653
mjā, es arī sapratu, ka dažas stundas pēc pēdējās jūsu sarunas, tu saņēmi ziņu no māsīcas par traģēdiju :(
un ka tas iespējams notika, jo puisis bija satraucies un tā..

tad sanāk, ka vairākas dienas bija klusums no viņa un tev pat nebija ne jausmas....

Reitings 4718
Tas, ka Tu viņu varbūt pat neredzēji ir pats labākais, kas šajā visā var būt, pēc manām domām!
Tev nebija viņš jāredz auksts, nekustīgs koka kastē, Tu vari viņu atcerēties, siltu, smaidīgu un skaistu ;-)
Vienkārši man miruša cilvēka ķermenis liekas kaut kas nepieņemams.
03.04.2011 23:38 |

Reitings 233
Jā,sākumā no viņa bija vnk klusums...arī man neatbildēja..likās jau,ka kkas nav...un beigās-tā arī bija...
Es vnk pati vēl visu nespēju aptvert,tāpēc,sorry,ka biku ne tā sarakstīju... (s)
03.04.2011 23:38 |

Reitings 1607
Dii_dii, neattaisnojies! Vislabākais ko vari darīt - neturēt šo sāpi sevī...
03.04.2011 23:41 |

Reitings 1997
Reģ: 30.06.2009
Un vai tad draugos sameklet nevareja un pazinot? (t)
04.04.2011 01:40 |

Reitings 5119
Tiesam izsaku lidzjutibu. Pat nespeju iedomaties, ka Tu juties tagad... bet noteikti ieteiktu palasit gramatu "Dveselu celojums" vai "Tibetas dzivo un miruso gramatu" - ganjau raudasi lasot, tapat ka es to dariju, bet - ir ta verts. Kaut nedaudz varetu palidzet.
04.04.2011 03:53 |

Reitings 5119
Bet tiesam savadi - kontaktus vienmer var dabut, ipasi jau mazaja LV. Pietam, ja masica uzrakstija sms , tad jau vinai bija Tavi kontakti!
04.04.2011 03:57 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Dii dii-es ari izsaku tev lidzjutibu-loti zel ! (s)
04.04.2011 04:07 |

Reitings 174
Reģ: 04.01.2010
pirms pusotra gada mans puisis arī nositās avārijā.. Ir smagi. saprotu Tevi..
Izlasot Tavu uzrakstīto,sāku raudāt.. cilvēks arī manis dēļ bija gatavs uz visu-mīlēja mani, cienīja.. un te pēkšņi-viņa nav.. smagi vēl joprojām.. sāp.. Turies.. būs grūti..
gadu nevarēju normāli padomāt.. viss līda galvā-likās,ka es esmu vainīga pie notikušā.. ak Dievs, cik smagi ir atcerēties. (t) bet zini dii_dii, nevaino sevi, viņš tevi redz no augšas un zin,ka Tu viņu mīli.. kā iepriekš teica viena no meitenēm - tagad Tev ir sarģeņģelis.. un man arī..
04.04.2011 04:28 |

Reitings 1638
Reģ: 20.09.2010
izsaku visdziļāko līdzjūtību ..
bet nešausti sevi. un viss, kas mūs nenogalina, padara stiprākus .. :)

kopš nesatieku savus mīļos tik bieži, novērtēju viņu klātbūtni arvien vairāk. pirmo reizi vecākiem pateicu, ka mīlu tiešos vārdos īsi pirms Latvijas pamešanas .. kas ir 20 gadu vecumā .. nekad nav par vēlu, un esmu droša, ka viņš zināja to, ka mīli un stipri :)
04.04.2011 04:46 |

Reitings 233
Paldies,mīļās,par atbalstu! (s)
Šodien arī jūtos drausmīgi..esmu noraudājusies,rokas un viss ķermenis dreb..uz sirds tā kā tāds smagums jūtams...liekas,ka pašai spēka nav... :'-(
Visu nakti klausījos sava mīļuma mīļako dziesmu...man vnk visas iekšas tas "rāva" uz āru...nespēju,nespēju,nespēju ar to tikt galā...asaras tik birst un birst...
ŠOnedēļ man vārda diena-kādi svētki???NEKĀDI.....
Pēc mēneša man dzimšanas diena ar mīļumu dažas dienas starpā-kas tur par svētkiem???Atkal-NEKĀDI....
Tā vien gribas viņam uzrakstīt,paprasīt par visu piedošanu,pateikt,cik patiesībā stipri un ļoti viņu mīlēju,bet nav jau kam...
Jūtos tik tiešām nožēlojami...
Pēdējo reizi,ka runājāmies-biju pa skarbu pret viņu...un kā rezultātā-puisis vēl vairāk pārdzīvoja,sastresojās un aizgāja bojā.....
(e) :'-( (t)
Vnk tiešām jūtu,ka ir daļa no manis pazudusi...tik labi sadzīvojām,sapratāmies...ilgi nevarējām satikties,bet viņš man pateica-mīļā,nepārdzīvo,es tevi tajā nevainoju.. (t) Visu laiku uz sirds ir jūtams liels smagums.....
Nav iemesla vairs ne par ko priecāties..prieka vietā-tikai asaras...cik nožēlojami...
Bijām tik laimīgi,ka viens otru satikām..nevienu citu sev blakus nevarējām iedomāties..teicām,ka viens otru sargāsim un nepametīsim....bāc... (t)
Vnk visu rakstu un tastatūra vienā ūdenī mirkst...pēdējā laikā tikai ciešanas (t)
Kur vēl trakāk,kā pazaudēt mīļoto???? (e)
04.04.2011 14:03 |

Reitings 798
Reģ: 30.12.2010
Mīļā uzraksti visu, ko gribētu rakstīt, tas palīdzes.
Turies, ar laiku paliks vieglaak.
(hug)
04.04.2011 14:08 |

Reitings 182
neko nesaprotu:
http://cosmo.lv/mine/forum/19/topic/56345/?rand=46281666
04.04.2011 14:23 |

Reitings 233
missConveniece,tas ir pavisam,pavisam cits puisis/drīzāk gan vnk draugs....un kāda ir jēga tagad šajā smagajā brīdī meklēt kādas manas vecās diskusijas??? 8-) 8-)
Šis bija mans patiesais mīļotais....tagad ir cita situācija...
04.04.2011 14:26 |

Reitings 111
Reģ: 01.07.2009
Dīvaini ka it kā 5 gadus biji kopā ar savu puisi, bet tai pašā laikā uzturēji kontaktus un attiecības ar EX (tā diskusija kuras linku te iemeta), draugam 5 gadu laikā neesi pateikusi ka viņu mīli... (t) Protams, ir žēl kad nomirst cilvēks, bet tāda sajūta ka jūs tā pa īstam nebijāt kopā...
Līdzjūtību labprāt izteiktu tā puiša radiem nevis tev... (t)
04.04.2011 14:36 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits