Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

ļaunais prieciņš

Reitings 3296
Reģ: 26.08.2009

man nepatika mani klasesbiedri, ne pamatskolā, ne vidusskolā. es biju tāda apceltā, nūģīgā, nesmukā, pārgudrā utt utt.

taču šodien uznāca ziņkāre un es sāku no feikā profila ( :D ) pētīt visus vecos klasesbiedrus. un mani pārņem tāds ļaunais prieciņš, jo es strādāju darbu kas man patīk, mācos budžetā, man ir laimīgas attiecības, sakopts izskats, nu gandrīz viss, ko es šobrīd varētu vēlēties. bet viņi - daudzas "smukās" meitenes apresnējušas un džeki tāpat, lielākā daļa bezdarbnieki un pametuši augstskolas, citi pelna naudu, tirgojot feikā LV somas, vismaz 5as meitenes savā 21, 22 gadu vecumā audzina bērnu, vienai ir pat 3 ( :o ), nodzērušies... ok, ir daži, kas tiešām izsitīsies dzīvē, bet lielākā daļa...

kā ar jums un jūsu klasesbiedriem. vai tie, kas bija līderi skolās, ir tādi arī tagad, vai pagrimuši, kā manējie?

30.03.2011 23:22 |

Reitings 285
Reģ: 19.07.2012
mia_lt_3

:D :D
12.04.2013 09:58 |

Reitings 26
Reģ: 21.04.2013
Es pelnu naudu šeit - http://www.moneystrategy.info/Baru/, iesaku arī Tev, tas nav grūti un ir diezgan ienesīgi ;)
21.04.2013 10:14 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits