Sveikas:) Vēlējos uzzināt kā ir ar to pvn, ja sūtot no ebay.com preci?? Prece atrodas ķīnā??? Cik liels tas pvn un kad tas jāmaksā.?? Paldies jau iepriekš:) Jauku dienas noslēgumu visām...
Viss jau ir atkarīgs no piegādes maksas.
Vairāk nekādu papildus nodokļu nav.
Ir free shipping preces un ir ar piegādes maksu. Veicot maksājumu caur paypal piemēram, tiek atskaitīta gan preces summa + gan piegādes izdevumi...
ikviena prece, kurai izsūtīšanas adrese neatrodas ES, pie izņemšanas no pasta stacijas, tiek aplikta ar 22% PVN nodokli, ja tās vērtība pārsniedz 10 EUR vai līdzvērtīgu summu citā valūtā. Ja preces vērtība pārsniedz 150LVL, tad tiek piemērots ari muitas nodoklis :)
nu ja man prece maksā 99$ un piegādes maksa ir 30$, cik tad liels man PVN ir jāmaksā vai nav vispār??? Tiešām nezinu jo gribu sūtīt pirmo reizi un negribas lai beigās dikti daudz par virsu jāmaksā... :-/
Iesaku pirms pasūtīšanas sazināties ar selleru un sarunāt, ka nenorāda uz pakas pilnu preces vērtību! 8-)
Ar to Gift norādīšanu uz pakas tā ir kā ir (tad nebūtu jāmaksā PVN, ja dāvanas vērtība nepārsniedz 45 eur).
Nesen man atnāca divas vienādā vērtē pakas no usa ar dažu dienu starpību - vienai tika aprēķināts PVN, otrai nē... nemeklēju taisnību 3-4 Ls dēļ.