Labrīt! :) Ceru, ka nav jau beztēma kkur uzcepta. :D Tikko ieraudzīju, ka pa nakti atkal sasnidzis sniegs, nu sāk jau apnikt. Man šodien izmēģinājuma eksāmens braukšanā, esmu nedaudz satraukta. (s)
Brīc! ;-)
Gulējusi arī ne īpaši labi esmu, murgoju murgus, naktī pat modināju draugu, lai mani apskauj, jo man ārkārtīgi bail palika :D
Laiks arī apmācies, atkal pa mazam putina, un, nezinu kā ir ar windguru.com, bet windguru.cz ļoti precīzi parāda to kāds laiks būs pa nedēļu, pat laiku norāda cikos līs utt. Laba adrese, precīza.
Plānos sakopt māju, izmazgāt drēbes, varbūt noskatīties kādu filmu, ja laiks tam atliks. :)
kate - sasmeejos!! :D :D Tiesham - priecajies, ka govis nelido! :D
Ak jaa - labrit!! ;)
Laiks izcili riebigs, bet labi vismaz, ka ar shito riebeklibu varu aizbildinaties - protams, ka neesmu sakusi skriet!! Un, protams, ka tas nav slinkuma delj, bet gan tadelj, ka ara ir auksts un slidens.. :-P :-P
Šorīt knapi pamodos,tas riebīgais laiks jau ir pavisam apnicis. Es aizvakar kā reiz biju iepirkties un nu man ir vēl pāris jaunas kurpes,kuras tā vien gaida,kad varēšu uzvilkt (l)
Garastāvoklis tāds -nekāds,strādāt galīgi negribās . Vienīgi paēst brokastis varētu un pačučēt :)
tievaa aisse taa sasmejos par lidojosho govi :-D jaa labi vien ir ka nelido,skats buutu aizraujoss ja lidotu un kartotu savas vajadziibas gaisaa :-D es laikam 100 un vienu reizi domatu vai iet laukaa vai neiet :-D
katte man shitaa kaadu laiku ar bija,uzzinaju ka nepareizi iesildos pirms skrieshanas!
Labrit! :)
Domāju par jaunām kurpēm, gribu! :D BEt vēl ceru, ka no OLG tomēr saņemšu tās, kuras pasūtīju. :)
Sodien ļoti jauks laiks. :) Baudam pavasari uz slidenajiem ceļiem. :D
labrīt :-)
man atkal vēlais rīts,jo vakar ilgi nosēdēju augšā,nevarēju aizmigt :-D
skatījos 2as csi sērijas un bones..
turpinu savu skalošanos :-D brokastīs man auzu putriņa un pusdienās biezsula :-)
laiks ārā nekāds,nepatīk man tas sniegs :-/
saulīte vismaz varēja būt..
ātrāk gaidu brīvdienas,gribas padarīt kaut ko foršu un izgulēties (l)
šodien atkal nobastoju lekcijas, nav spēka piecelties tik agri, bet rīt gan iešu.. 12:00 sākās un tad jau varu saņemties un aiziet. Esmu tā izlaidusies (t)
Tikko nejauši darbā saskrējos ar savu bijušo klasesbiedru. Ieslīgu pārdomās. Pastāstīja, cik nu zina, kā nu kuram iet- kas apprecējie, kam jau bērniņi. Kas mācās, kas prom ārzemēs. Nedaudz savādi palika, jo pirms četriem gadiem, kad beidzām skolu, dzīvojām ilūzijās, ka mūs visus gaida skaista un droša nākotne, bet nemaz arī ne tik spīdoši visiem neiet. Kā nu kuram tā dzīve izveidojusies :-)