Mēs tikko atbraucām no drauga māsas, viņai šodien dz.d... :-) man piedāvāja dzert kaut kādu šampānieša, zemeņu kokteili(tīri garšīgs) un beigās lika izdzert visu pudeli..labi ka nebija baigi grādīgs. Bet tagad galva nedaudz spiež! (t) :-D
not_for_sale, iespējams, ka kaut kas tur bija.. Es tagad daudz ko lasu un neatceros, kas tie bijuši par gadījumiem :-D
Bet vismaz tagad zināšu, ka tā esi Tu :-)
Zakji Paldies bet es tur pati piedalos! :-D vnk pajautaju intereses pec, lai zinatu ja kkad naakotne ko vinneshu lai var arii kads cits iznjemt :-D bet man neveicas konkursos sheit :-(
Skates notiek Vecriga - laikam Rigas Makslas telpa, kas ir zem Domes. RFW majas lapa ir sikaka info. Eniivei, ja nu kada grib, tad tos manus ielugumus droshi var dabut! :)
Zakji man draudzene modelē tērpus...neatceros vai tev stastiiju bet pagajusso gad man iedeva tik mazu kleitu,es vinjaa knapi ieliidu un man pat izteica ka vajag bik ieturet dieetu lai veders nelec aciis tik ljoti! :-D nu teica lai kadas 3 dienas pirms skates kefiirinju tik dzeru :-D biju šokā kad man kko taadu pateica :-D
Es ari gribetu redzet Aisse dzive...nogriezi eziti? :-D
Pameginaju ravet darzu :-P -kadu stundu iztureju!Iekapu rakuna sudos un viss prieks pargaja :-( !Sodien vel uz darbu-nevar parpuleties!!! :-D
Ka es gribetu ,lai man butu atkal 20! (l)
chocco bet tur jau taa lieta ka es neriju ne ziemaa,ne vasaraa!tur taa kleita bija domata ne maniem parametriem un vispar parakstijos tikai uz kko taadu lai izpaliidzetu..man kkaa nepiesaista modes bizness,pietiek lai pati sevi apgjerbtu nevis kads mani :-D
Paldies!Nu tik mils cilvecins! :-) Jus tacu meitenes neesat redzejusas resnos!!!Tiesam :-O !Es vienmer saku-Latvija ir loti smukas meitenes!Ar sievietem pec 40 gan kaut kas notiek...-reti var redzet smukas! (t)