ļoti gribu redzēt filmu,jo pēdējā,kuru redzēju man šķita briesmīga.Aktieri vispār bija atbaidoši.Pēc treilera šis variants šķita daudzas reizes labāks :)
Grāmata gan nav manu mīļāko grāmatu topā,bet lasīta ir.
Vakar biju uz Džeinu Eiru! Ļoti pārliecinošs aktieru tēlojums, filma padrūma, ļoti emocionāla. Patika, bet noteikti neapgalvošu, ka šī būtu pēdējā laika labākā redzētā filma. Prieks, ka noskatījos :-)
Mani nošausmināja ievada montāža :D Likās, ka ieturēta Krēslas stilā. Nepatika, bijugaidījusi vairāk no dialogiem un aktieru saspēles.
No 5zvaigznēm dodu 3
Vakar redzēju.
Es ar no 5 zvaigznēm dodu 3, pat varbūt ar mīnusu.
Bet mani fascinēja tērpi, tas halāts un naktskrekli, kāzu kleita..
aa, un galvenā aktrise. Tas iespaidīgais nesmukums.
Kad paskatās ārpusfilmas aktrises foto - normāli skaista sieviete, bet filmā iespaidīgi..
vakar noskatījos.
jā, mani arī paķēra, diezgan spēcīga, patika visa tā drūmā noskaņa, aktierspēle laba. :)
tgd uznāca vēlme izlasīt arī grāmatu. mammai esot, turklāt viena rakstniece vēl arī turpinājumu esot uzrakstījusi, buutu interesanti palasīt. :)
biju es arii vakar, uz peedeejo seansu, vispar biljetes tik izkjertas ljooti aatri, tas vien lika domaat cik filam buus super, bet es esmu mazliet viilusies, gaidiju mazliet savaadaaku, vairaak romantikas, tas protams ka kuram, bet es sajuusmaa neesmu, galigii nevaru teikt ka viena no peedejaa laika labaakajaam redzetajam filmaam, bet protams der pa laikam arii shaadas.