Sveikas meitenes! nu jau vairāk kā mēnesi esmu izšķīries no ilgām attiecībām ar draudzeni, kuru nekādīgi nespēju aizmirst. Sakot, ka laiks dziedē, bet manā gadijumā tas nelīdz.
Kopš šķiršanās vairākas reizes esmu bijis uz vecrīgas klubiem. vienmēr kāda meitene ir iekritusi acīs, esam saskatijušies, pasmaidijuši un tas arī viss, jo savā ziņā esmu ļoti kautrīgs, bail pieet pie meitenes un uzrunāt, uzlūgt uz deju (ko es nemāku). ilgās attiecības mani ir padarijušas par nemāku ar citām sievietēm. netaisos meklēt vienas nakts attiecības (neesmu no tiem džekiem), bet gan meiteni ar kuru parunāties, aiziet uz kādu randiņu un kas zin, varbūt sanāk kas vairāk.
pirmkārt: kā lai es saņemu drosmi uzlūgt kādu meiteni dejot, ko es nemāku vai pieiet aprunāties? it sevišķi ja meitenes sēž pie galdiņa kādas 5, kā lai es uzrunāju to, ar kuru esmu saskatijies un viņa man iekritusi acīs? ko teikt, kā rīkoties. esmu tiešām ierūsējis + klubos neesmu iepazinies.
draugu lokā arī noteikti neko neatradīšu. nepatīk man būt vienam. pietam esmu no tiem, kam bail izgāzties.
palīdziet meitenes, kā uz jumsl ai atstāj neaizmirstamu iespaidu?