good_girl - esam draugi, sen atpakaļ bija šis tas vairāk, bet nekas, ko izjauca liktenis, tagad atkal satikāmies, bija runas par kaut ko, ka abiem gribās, bet kāpēc man šķiet, ka es gribu vairāk? nu vismaz ārēji :-D un es zinu, ka esmu viņa gaumē :-D
bāc, bet nu gribas nenormāli un it sevišķi šodien :-D
tieva_aisse, neredzu nekadu problemu,ja jus gribat viens otru. Ja tev ir vinja tel.nr,aizsuti sms,vai pie svetdienas shis negrib iedzert vinu un patrit meles :-D
Vai ari uzraksti kadu sms,aizsuti vinjam,izspele joku,ka ta itka nebij vinjam domata,un tad jau jusu sarakste saksies. Moz pasaki kautko nedaudz nekitru,,nu ta caur flirtu :-)
good girl, jā, viņš zina par manu eksistenci :D jo vairāk, pazīstu visu viņa ģimeni un tas man liekas, mani tieši traucē. Vienmēr, kad esam tikušies kādā pasākumā, apkārt ir kāds no manas vai viņa ģimenes.
beeet es zinu, kur viņš mēdz tusēt, tad man ir pārākais plāns tur viņu satikt un tad kaut ko... :D
Nu tad vel ir variants,pateikt tam calim skaidri un gaisi,ka gribi ar vinu satikties. Diez ko sis teiks,vai bus soka no tadas atklatibas vai tieshi otradi-atviegloti noputisies,jo tu busi sperusi pirmo soli un shim tam trakumam nebus jaiet cauri ;-)
Es riktīgi ticu domu spēkam un ja kādu ļoti gribās, tad ar laiku vienmēr arī dabūju, pat nesperot pirmo soli. Man liekas stulbi sūtīt sms un pēc tam pateikt, ka tip nav viņam :-D Tā puiši ir darījuši man un es uzreiz sapratu. Labāk tad jau vnk uzrakstīt, pajautāt kā iet un tt ;-)