Ak tu tētīt, cik maz cilvēki zina par šo visu. (t)
Beidziet dezinformēt cilvēkus, ja neesat 150% pārliecinātas par faktu patiesumu. Tas jums, aisse un wiki.
Gemini, var atgūt studiju kredītu arī tad, ja nav strādāts. ;-)
Var atgūt par pēdējiem 3 gdiem. Jāiet uz VID, nevis caur netā kaut kas jāpilda. Ja esi strādājusi pilnu gadu, tad īsta jēga nodokļu atgūšanai nav, jo tie būs pāris lati. Ieskaita 3 mēnešu laikā. Man parasti ieskaita apmēram pēc 2 mēnešiem.
Man tā vienā seminārā paši VID darbinieki skaidroja, tiesa senāk jau un jā, es vienkārši katru gadu iesniedzu par ierpiekšējo gadu regulāri, nevis par entiem gadiem atpakaļ!
x- clusive, vari, lūdzu, uzrakstīt arī man uz [email protected]? arī man ir divi nelieli jautājumi, kas attiecas uz deklarāciju aizpildīšanu. būšu ļoti pateicīga
rīt grasos pirmo reizi doties uz VIDu, lai iesniegtu visu nepieciešamo, lai saņemtu atpakaļ pārmaksātos nodokļus. Zinu, ka man jāņem līdzi darba devēja izsniegtā lapa par nodokļiem. bet tās veidlapas man ir pašai jāidrukā? vai VIDā viņas man neiznsniegs? vienkārši šobrīd man vairs nav iespējas izprintēt tās.
un aptuveni cik ilgu laiku aizņem šādu veidlapu aizpildīšana un konsultācija par šādiem jautājumiem VIDā? (protams, neskaitot gaidīšanu rindā)
kā arī,man kaut kas būs tur jāmaksā?