Vīrieša bērns

10 gadi
Reitings 5929
Reģ: 29.01.2009

Kādai ir bijis, ka draugam ir bērns? Kā tikāt galā un vai spējāt vispār to pieņemt? :D

26.03.2011 23:04 |

Reitings 2170
Man ar mammmu toreiz attiecības bija labas. Tās kļuva sliktas, kad es jau biju pieaugusi.
Tas, vai bērns pieņems jauno cilvēku, vai nepieņems, ir atkarīgs no tā, cik droši un komfortabli tas bērns jūtas savā ģimenē. Ja bērnam jau tāpat trūkst mīlestības un uzmanības, tad jaunais cilvēks visdrīzāk tiks uztverts kā konkurents, nevis draugs.
28.03.2011 02:41 |

Reitings 509
Reģ: 24.03.2011
Taisniiba, Magdaleena, tur ir jaapieliek zinaamas puules, lai attieciibas buutu labas, bet tas jau ir visaas dziives jomaas ;-) Nekas nenaaks bez puuleem.. Taa kaa mani tas kaut kaa nebaida.., bet varbuut rozaa brilles pie vainas, he, he.
28.03.2011 02:43 |

Reitings 4504
Reģ: 21.05.2009
Diosa, lai izdodas :-)

Kā redzams, nav vienas receptes, kad vienam būs ok, cits atradīs visādus iemeslus, lai tikai savu egoismu izrādītu un bojātu vecāka dzīvi un laimi. Man jau tomēr šķiet, ka bērni mēdz būt vecāku spogulis, un, ja tie arī ir pusaudžu gadi, tad ar laiku visam būtu jāpāriet, saprātam jāiestājas.
28.03.2011 02:48 |

Reitings 509
Reģ: 24.03.2011
Gemini, liels paldies!

Man jau viegli te burbuleet, jo ar probleemaam veel neesmu saskaarusies, bet cerams tieshaam, ka vinja ir jauka!
28.03.2011 02:52 |

Reitings 135
Reģ: 09.12.2010
Nespētu pieņemt, jo, pirmkārt, man vispār īsti nepatīk bērni, otrkārt, nevēlētos, lai vīrietis dalītu savu uzmanību ar vēl kādu ģimeni. Turklāt vēl viņa ex. Pluss vēl viņa bērna, iespējamā nepatika utt. Nu nē... 8-) Varbūt egoistiski, bet nespētu ar to sadzīvot. :-)
03.04.2011 21:01 |

Reitings 4718
Ja pati kādreiz ar to vīrieti vēlētos kopīgus bērnus, tad man būtu iebildumu un nespētu sadzīvot.
Gribētu, lai tas ir mūsu pirmais bērns :-)
03.04.2011 21:12 |

Reitings 173
Arī es neliekuļošu un teikšu kā ir- es nespētu pieņemt vīrieti ar bērnu. Bērni man ļoti nepatīk, negribētu vīrieti ar tik nopietnām pagātnes attiecībām un saistībām, kā arī negribētu viņu dalīt ne emocionāli, ne materiāli. Saprotu, ka kādam tas liksies šausmīgi, bet neredzu jēgu mocīt ne sevi, ne vīrieti, saistoties tādās attiecībās, tāpēc vienk. to nedaru.
03.04.2011 21:16 |

Reitings 24
Reģ: 01.04.2011
"kā var ienīst bērnus?"
Ļoti vienkārši - bērns ir tas pats cilvēks un nav taču tā, ka patīk visi cilvēki pēc kārtas?
Manuprāt, tā ir liela traģēdija ja vīrietim ir bērns no iepriekšējām attiecībām. Tāpat kā traģēdija ir tajā, ka mēs iemīlam vienu cilvēku, bet pēc tam izrādās, ka aiz viņa ir vēl vesela armija ar mammām, tētiem, brāļiem, omītēm utt., kuriem visiem ir jāsmaida, jāiztop utt.
Lai cik ļoti negribētos to atzīt un turpināt sevi mānīt ar ilūzijām, ka tā nav, tomēr:Vīrietis ar bērnu=miris vīrietis.
Jo ātrāk to pieņemt, jo labāk. Mazāk sāpju, asaru un zaudēta laika.
08.04.2011 15:34 |

Reitings 1331
maneejam ir.
paveicaas,ka beerns dziivo pie mammas,bet buutu noteikti vieglaak,ja tas buutu puika...
08.04.2011 15:52 |

Reitings 624
Mans draugs arī ir tētis savam 3gadīgajam puikam.
Man ar kaut ko tādu nākas pirmo reizi saskarties. Kopā esam neilgu laiku ( teju 4 mēneši), to puiku esmu vienreiz satikusi,pašā sākumā. Bija ļoooooti neomulīgi.
Viņš ar savu draudzeni izšķīrās pirms gandrīz 2 gadiem,un es esmu pirmā sieviete kuru viņš redz kopā ar tēti.. No vienas puses labi - māte vēl nav paspējusi samācīt tās ''raganu lietas'' , no otras puses - var just, ka sīkais pilnīgi ienīda mani no sākuma. Taisīja durvis manā acu priekšā ciet, kad paņēmu kādu mantiņu un gribēju kopīgi paspēlēties - ņēma man visu nost. Bet pēctam jau atraisījās un viss ok.
Bet nu drauga attieksme ar krasi pamainās - par čubināšanos bērna acu priekšā var aizmirst. Es sēdēju viena un blenzu TV,kamēr viņi spēlējās, viņš viņu ucināja utt. Es brutāli biju atstāta novārtā. Un ar to ir jārēķinās..
Bet es nezinu kā es spēšu sadzīvot ar to,ka viņam ar bērna māti ir ļoti labas attiecības - viņi pat regulāri pie viņa mājās gatavo kopīgi pusdienas , iet izklaidēs trijatā,kā īsta ģimene. Un katru nedēļas nogali pie viņa ir bērns,kas tomēr traucē,jo mēs nekur divatā izklaidēties iet nevaram,par klubiem un SPA variantiem vispār var nesapņot. ja kaut kur iesim - tas noteikti būs zvērudārzs vai karuseļi.
Un kad pēdējo reizi pie viņa paliku,no rīta mazgāju traukus (kas bija palikuši no iepriekšejās dienas) un es tak reāli redzu,ka atkal tā māte ir bijusi un visi ir kopīgi gatavojuši ēst. Vinčiks, attiecīgs trauku skaits utt. Un man sirds tomēr iesāpējās.
Džeks jau ideāls visādi citādi, bet nu es sāku domāt,ka tomēr agrāk vai vēlāk radīsies strīdi ..
08.04.2011 16:02 |

Reitings 9
Visas atbildes neizlasīju, bet nedaudz uzkurinājos.
Jums lielākajai daļai laikam ir vienkārši problēmas pašām ar sevi. Manam draugam ir meita, 7 gadi. Protams, sazinās arī ar viņas mammu. Bet man pret to nav NEKĀDU iebildumu. Es pat biežāk ar viņu sazinos. Ir reizes, kad viņa atbrauc ciemos, un nekādu problēmu nav.
Visas problēmas ir pašu galvās - ja reiz viņi ir izšķīrušies, tad savā starpā viss ir jāizrunā un arī savās galvās viss pareizi jāizdomā.
Nevis tagad jāstreso par to, ka redz viņi sazinās par kopīgā bērna lietām.
Dzīve ir jāspēj pieņemt, nevis "Nē, nē, es to nespētu nekad pieņemt".
Dzīve izmācīs ;-)
15.04.2011 21:34 |

Reitings 9
Misblondums - situācijas ir diezgan dažādas, tavējā ir tāda īpatnēja gan...
15.04.2011 21:37 |

Reitings 563
Reģ: 17.02.2011
Komentārus izlasīju ļoti selektīvi, tāpēc atbildēšu tikai pati par sevi. Mans vīrietis ir tieši 10 gadu vecāks par mani, kas nozīmē, ka viņam ir nedaudz pāri 30 gadiem. Jā, protams, viņam ir iepriekšējo attiecību pieredze, un 11 gadu vecs dēls no iepriekšējām attiecībām. Brīdī, kad iepazināmies, viņš jau 2 gadus bija no sievas šķīries. Man ne brīdi nav šķitis, ka viņa bērns vai bijusī sieva mūsu attiecībām kā traucē. Viņa sievai sen ir sava dzīve, taču, protams, viņus saista materiāla un emocionāla atbildība par bērnu, bērns regulāri pie mums ciemojas, pavada visus skolas brīvlaikus, un man nekad pret to nav bijis nekādu iebildumu.Nedomāju, ka mēs būtu kopā, ja es nespētu pieņemt viņa bērnu.
Kas attiecas uz spēju pieņemt otra cilvēka pagātni- nekad neesmu sevi barojusi ar naivām ilūzijām, ka viņš savu bijušo sievu nav mīlējis un apprecējušies viņi tikai gadījuma pēc. Es ticu un zinu, ka viņš šo sievieti ir mīlējis, taču dzīvē mēdz gadīties visādi, ne vienmēr ir tas "līdz nāve mūs šķirs".Es patiešām ļoti cienu viņa bijušo sievu. Nē, viņa nav mana labākā draudzene,mēs ikdienā netērzējam kafejnīcās, neejam kopā uz kino un neapmaināmies e-pasta vēstulēm, taču, ja reiz viņš šo sievieti bija izvēlējies - tātad viņā bija kas īpašs.
Jā, protams, šādās attiecībās ar vīrieša bērnu ir arī savi grūtumi, taču kuras attiecības vispār ir tāda nebeidzama, taisna laimes līnija bez grūtumiem un problēmām :-)
16.04.2011 02:21 |

Reitings 4504
Reģ: 21.05.2009
tējas roze, paldies par saprātīgumu! :-)
Cepuri nost un kaut vairāk cilvēku izaugtu līdz šim līmenim!
16.04.2011 02:24 |

Reitings 563
Gemini dance or die
Paldies Tev par labiem vārdiem :-)
16.04.2011 02:38 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Tejas Roze-saksu ar to,ja taja bilde esi tu ,tad es esmu pilnigi bez valodas-loti skaista sieviete :-) !Mana skatijuma!
Man loti patika tavs viedoklis!Es pat teiktu loti amerikanisks!Soreiz pozitiva veida :-P !Es jau vienmer kaut ko iesprauzu tadu nevisai -par amerikaniem! :-D
16.04.2011 03:02 |

Reitings 563
Paldies, Emmanuelle, es šobrīd pasmaidīju :-)
Ceru, ka cilvēciskām vērtībām nav tautības :-)
16.04.2011 03:28 |

Reitings 1080
Nespētu pieņemt. Tas ir mans princips,kuram nekad laikam nespētu pārkāpt. (t)
16.04.2011 18:53 |

Reitings 1677
Reģ: 19.04.2011
zinu vienu foršu vientuļo vīrieti ar bērnu :-(
19.04.2011 17:36 |

Reitings 93
Reģ: 26.01.2011
tā... un ja liktenis būs izspēlējis spēlīti un kāda no jums būs vientuļā māte. negribētu sev vīrieti blakus?
19.04.2011 18:26 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits