meowmeowk,
Jau drīz būs gads kā cilāju svaru, bet šausmīgi nāca klāt kilogrami. Es pusgada laikā pieņēmos svarā par 10kg. Uz ko sapratu, ka laikam ēšanas dēļ, tādēļ arī izdomāju pamēģināt šo. Jo man likās, ka sākot kačāties es sāku ēst tik pareizi, bet svars auga. Šitās diētas laikā bija tā, ka enerģijas dzelžiem bija pāri pārēm, varēju vairāk izspiest, pietupties un pacelt nekā citās reizēs, bet problēma bija kardio slodzēs (skriešanā), jo šitajā diēta ir ļoooti daudz olbaltumu, bet maz ogļhidrātu līdz ar to svaru zālē gāja uz Urrā, bet skriešanas laikā miru nost.
Ak, jā un kā te viena meitene teica pirmās dienas pēc diētas beigšanas un divu dienas normālas ēšanas man enerģijas skriešanai bija pārpārēm. Varēju skriet stundu un nekādu noguru nejutu. Diēta visā visumā nesastāv no vienas kāpostu lapas, bet ir nenormāli daudz gaļas vai olas(es domāju salīdzinājumā ar citām drastiskām diētām). Vienīgā problēma man bija, ka to gaļu gatavojot bez garšvielām un ņemot filejas (vistas vēl neko, bet liellopa šķiņķi), tas viss bija tik sauss, ka košļājot žoklis sāpēja :-D Tā kā ar šo diēta var arī cilāt dzelžus un es tikai mušīšus reāli uzaudzēju, jo acīmredzami tie palika sausāki un izteiktāki, bet vuduklis samazinājās acīmredzami. Šīs diētas laikā redzēju iespaidu tieši uz vidukli...