liec tik iekšā! tu jau neko nezaudēsi! ja nopirks - nopirks, ja nē, tad nē!
beet ja domā vēl 100 darbus pati rakstīt no jauna tikai priekš atlanta, tad nedomāju, ka ar to reāli kko var nopelnīt
Par to reģistrēšanos - ir kā ir, kā kuru reizi. Ja kādai vajag varu uzaicināt. Nesen izlasīju, ka reģistrējies caur kādu lietotāju ieliec cik tur darbus un nopelni 6ls. Ja vēlaties varu uzaicināt, mans e-pasts - esesmumadara@inbox.lv
ā droši liec tik iekšā darbus es ar tā daru un nesudzos autoratlidzibu dabunu. Pietam atlants ir viens no sakarigakajiem saitiem kur likt savus darbus! Taka tik uz priekšu!
Jā, ir iespēja nopelnīt - protams, nejau astronomiskas summas... et 4-5 gadu laikā, kopš sāku tur ievietot savus darbus, esmu nopelnījusi 145 Ls, kurus lielāko daļu izmantoju citu darbu nokačāšanai (kad vēl mācījos augstskolā). tagad katru mēnesi gandrīz pa 5 Ls saņemu kontā Vienīgais noteikti nedrīkst likt iekšā plaģiātu, jo tad var neizmaksāt naudu, kas būs sakrājusies.
esesmumadara@inbox.lv rāda, ka Tavs epasts neeksistē
Nesen tikai ieliku savus darbus, pagaidām 60 santīmus esmu nopelnījusi, bet par cik tas pelņas laiks ir tieši uz sesiju laiku, kad studenti sarauj pēdējā brīdi, tad gaidu lielāku pelņu