Feministe?

Reitings 1997
Reģ: 30.06.2009

Man skiet,ka esmu feministe.Man ir draugs un mani reali tracina tas,ka skaidri zinu,ka ja tas bus nopietni visn gribes bernus,bet man stavokli paliksana skiet kaut kas pretigs un pazemojos,turklat es pati bernus negribu,bet ja es vina del piekristu bernamm,ta butu vina-viriesa-velmju izdabasana.Iedomajos to,ka jebkurs virietis no manis gaidis to,lai kartoju maju,taisu est,mazgaju velu,ja to nedarisu es skaitisos "slikta" sieviete.

Un mani tas viss ta tracina,ka pat sak likties,ka varbut draugu sutit elle rata un muzam palikt vecmeitai,kas dzivo muzigajas brivajas attiecibas.Neviens mani nekomandetu,neko neuzspiestu,neko no manis negaiditu.

Mani godigi sakot sis feministes gars sak traucet...

21.03.2011 18:20 |

10 gadi
Reitings 2587
Reģ: 07.03.2011
Man šķiet, ka problēma ir tajā, ka tu esi disharmonijā ar sevi (nevis tajā, ka tu esi iedomājies par feministi :-D Tā vairāk ir pārliecība, nevis pēkšņas iedomas). No vienas puses, saki, ka negribi bērnus, jo tā būtu izdabāšana vīriešiem, bet no otras puses - tev tas tracina un traucē. Man arī nebūs bērnu, visticamāk, arī laulības, bet es to ļoti mierīgi uztveru un no dzīves ņemu to, ko vēlos. Ieteiktu tev nekur nesteigties, nobriest emocionāli un domās neskriet pa priekšu pašreizējās attiecībās. Nesaku, ka tavi uzskati mainīsies, bet tu pati šīs izjūtas neuztversi tik traģiski :-)
22.03.2011 02:08 |

Reitings 1997
Reģ: 30.06.2009
Ja neviena nav pamanijusi tad varda "feministe" gala ir jautajuma zime.Es nezinu ka to nosaukt,bet nu paldies par viedokliem :)
22.03.2011 02:25 |

Reitings 563
Reģ: 17.02.2011
Tu gribēji zināt, vai esi feministe?
Sāc ar Simonas de Bovuāras "Otrais dzimums" :-P Iespējams, kādu atbildi radīsi.
22.03.2011 02:35 |

Reitings 563
Reģ: 17.02.2011
...un piekrītu Logs komentāram :-)
22.03.2011 02:57 |

Reitings 696
Reģ: 03.11.2010
no sākuma saki, ka esi nevainīga, tad atkal, ka neesi! kā tad īsti ir? :-D
un kā tad ir- neliekas pazemojosi, ka esi caurums savam puisim?

kkā tu te samelojies..
22.03.2011 14:17 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits