un vēl, iespējams kāda zin, vai centrā (vecrīgā un parka apvidū) nav daudz peļķu? vienkārši pēc 2 dienām jābrauc (iespējams iešu) uz centru un ir doma vilkt jaunus zābaciņus, bet bail sagandēt peļķēs :-D
Tavu maršrutu gājusi neesmu, bet savā laikā no RTU Ķīpsalā gāju uz LVS ēku Kr.Valdemāra 157, tad pa Senču ielu izgāju uz Brīvības ielu, pa to devos uz Rīgu Plazu, bet tad atkal uz lekcijām RTU Ķīpsalā, biju dzīva un pat spēku pilna:)
oi, man ļoti patīk iet kājām.. esmu vairākas reizes gājusi no Purvciema [Mēbeļu nama] līdz centram un otrādāk! tādā normālā tempā - pastaigas tempā - paiet kāda stunda :-) arī pag.nedēļ vienu dienu, kad bija superīgais laiks, gāju kājām! :-)
1h apmēram. ilgi nebūs
miraccle, tu jautā tā itkā dotos milzīgā pārgājienā :) pamēģini, iepatiksies staigāt, tikai neiesaku ar jaunajiem zābaciņiem. prāta darbs nu tiešām tas nebūtu :D
lovingfun, jā, esmu mazliet uztraukusies , priekš manis tas ir kā pārgajiens (gandrīz kā), jo pēctam nāksies ar draudzeni iet šoppingā, pa vecrīgu staigāt , pa centru un pat iespējams atpakaļ iet ar kājām. :-D
Man patīk pastaigāties, ikdienā regulāri veicu ~40min gājienus, bet noiet no Teikas līdz centram un pēctam vēl shoppingā un pastaigās pa Vecrīgu - tas ir pa traku! Pa veikaliem nostaigāsies tikpat vai pat vairāk.
Apdomā - Tu vispār esi staigātāja vai tāda ne īpaši? Plus vēl draudzene noteikti gribēs Tevi aktīvu un spriganu, ne jau nogurušu atnākot.
hmm. bieži iets, galvenais paķer tādu foršu muuziku uz austiņām, un es pa 40 min nogāju, ir patikāmi, tikai,ja laiks labs, ne kās šodien- pelēkums visu enerģiju atņem ;D