Stāsts sekojošs.Man pirms kādiem 4 mēnešiem internetā piesējās kāds čalis.
Izskatās ka bez "zālītes" nevar dzīvot, fotogrāfējās puspliks, un autiņam arī nav ne vainas(Tas tā aprakstam.)
Kkk centīgi man sāk rakstīt, es aiz nekā darīt, tā pašķidri kko atbildēju, lai saprot, ka nav trāpijis uz pareizo profilu.
Protams sākumā likās ka patrāpijies tāds tīri sakarīgs puisis pēc runas veida(sākumā) Nolēmu apstiprināt, gabals nenokritīs.
Automātiski, varētu teikt, ka pat aizvainoju viņu plusā, pateikdama, ka tad viņš meklējās te internetā, dzīvē nesanāk? Ja jau tik veiksmīgs kā isteicās, ka kopj sevi ir dzīvoklis :-D(!)Bla, bla, bla..
Pateicu lai ceļo tālāk.
Tad pagāja vel kāds laiks.
Man kāda meitene atsūta vēstuli, -"Kas Tu tāda viņam būtu, kapēc viņš Tev draugos, esmu viņa meitene,viņš visas aicina, jo grib pakaitināt mani un tā vai tā viņš visas izdzēsīs".
Es protams izdzēsu čali, ar meiteni atradu kopīgu valodu (pat).Iedevu dažus padomus.
Tā tagad laiks iet, šis atkal piesējās!
Saku viņam lai beidz necienīt savu meiteni!
Šis man atbild-"Zini ,Tu esi tik agresīva, es jau teicu ,ka man iepatikies( :-D :-O) ,un ja man tad attiecībās būtu bijis tik labi, es pat šādi nebūtu rīkojies!Rakstītu citām utt.
Esot mēģinajis iepazīties klubos, bet neveiksmīgi ,jūtu ka kkas nav tā, un ja es būtu Tuvāk labprāt mani satiktu..
Tātad mani secinājumi.
Varbūt šim te "zvēram" kkādā ziņā ir taisnība?
Un tur tiešām nekas nebija kārtībā, ja reiz viņš šādi atļāvās.?
Un mēs jau zinām, ka sievietes reizēm mēdz uzpūst iedomu burbuli, un meklē visādus iemeslus,lai tikai nebūtu jādomā patiesība par to, ka pamazām tiek pamesta?
Un vai jūs varētu tā, rakāties sava puiša draugos,un rakstīt visām pēc kārtas- Kas Tu tāda esi??