Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Cepamais pulveris.

 
Reitings 603
Reģ: 16.05.2009

Varat man kāda izskaidrot kāpēc daudzās receptēs tiek minēts ka jāpievieno cepampulveris, ko viņš dod mīklai.

Es, piemēram, jau otro reizi pārliecinos ka cepampulveris dod tikai rūgtumu, kas nebūt visām mīklām nav vajadzīgs.

Paldies! :-)

17.03.2011 20:23 |
 
Reitings 3022
Reģ: 29.01.2009
Tam mīkla būtu jāpadara "pufīgāka".
17.03.2011 20:26 |
 
Reitings 143
Reģ: 29.01.2009
Ruugtumu dod taapeec, ka esi par daudz pielikusi, bet, cik es zinu, tad vinjs vajadziigs, lai miikla buutu pufiigaaka :-D
17.03.2011 20:28 |
 
Reitings 1257
Reģ: 16.03.2011
Acīmredzot, liec par daudz, ja ir rūgtums. Tā tam nevajadzētu būt.

Piemēram, es lieku pankūku mīklai klāt, lai ir tādas pufīgākas.
17.03.2011 20:29 |
 
Reitings 603
Reģ: 16.05.2009
Cik jūs liekat aptuveni?

Piemēram šodien cepu mafinus tur itkā vajadzēja tējkaroti vienu, tas ir par daudz?
17.03.2011 20:33 |
 
Reitings 1457
Reģ: 18.03.2009
ja mājās nav cepampulveris, to var aizstāt ar sodu! jo kā jau meitenes minēja, tas dod pufīgumu, paceļ mīklu :-)

atkarībā no mīklas daudzuma, bet parasti lieku aptuveni pustējkaroti :-)
17.03.2011 20:35 |
 
Reitings 1257
Reģ: 16.03.2011
Es daru tāpat kā bai-bai. Pārsvarāvai nu pstējkaroti, keksiņiem lieku tējakaroti.
17.03.2011 20:41 |
 
Reitings 1248
Reģ: 24.04.2010
Es vienmēr kēksiņiem lietoju cepamo pulveri, nekad nekas nav sanācis rūgts, un vnm visiem garšo (l)

Vienmēr lieku tējkaroti vai pustējkaroti .
17.03.2011 21:50 |
 
Reitings 7596
Reģ: 29.01.2009
cepamais pulveris tieshi pacilaa miiklu lai taa kljuutu miiksta un pufiiga!!!!
17.03.2011 23:45 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits