problēma.ar draugu jau ilgus gadus kopā esam.....bija gadu vai vairāk atpakaļ sarežģījumi, kas bija uz šķiršanās robežas+lieli sāpīgi strīdi, kas vēl tagad grauž sirsniņu....es cenšos draugam to vairs neteikt ka man vēl tagad(ja kas tagad viss ir vislabākajā kartībā bet..)tas viss sāp un tākā velkas pakaļ un neļauļ atklāties un atdoties atkal šajās attiecībās, jo draugs to visu zina un dara visu, pat ne tādēļ lai es mierīga būtu, bet redzams, ka mīlestības dēļ..BET es nevaru saņemties...nē pareizāk visam itkā pāri esmu tikusi, tomēr nav mazs laiks pagājis....bet ir tas kā augstāk minēju-''tas viss sāp un tākā velkas pakaļ un neļauļ atklāties un atdoties ''....liekas -nu nekas labs taču nebūs ja jau tā...viss pamet utt...NĒ! šis ir tas ar kuru vēlos nākotni un uz manu pusi jau tiek doti mājieni un reizēm emocionālākos brīžos pats atklāj ka ļoti vēlas nākotni kopā, tpc viss ko vēlos zināt-mīļās,...kā man tam pāri tikt? tik ljoti veelos darīt arī viņu laimīgu, bet šīs bailes no tā, ka atkal kaut kas tamlīdzīgs var notikt, manu attieksmi ļoti maina. Iet pie psiholōga vai arī ko citu.....?! :-/