Veselīgs uzturs (šad tad gadās čīti, bet tas ir normāli)
pietupieni kāju un dibena formas uzlabošanai - vakar tiku līdz 120, šodien ceru līdz 130 aizvilkt :-P
tad vēl stāvus pie krēsla malas ar rokām turos, un uz aizmuguri tā kā ar kāju speru - dibenu trenē - 50 uz katru kāju.
Nu arī pa 50 uz katru kāju cilāju taisnu kāju uz malu - gurnu ārējo malu patrenē. Soļoju augstu ceļot ceļus, nezinu ko trenēju, bet slodzīte ir. :-D Tad trenējot iekšējo ciskas malu, kāju pāri otrai stāvus cilāju 50 reizes.
Presītes - 100 parastās (bet protams, ne līdz galam kā skolā, jo tā traumējas mugura (bet gan tā, lai jūt ka muskuļi darbojas) un tad 50 reizes ceļot augšā ceļus uz maiņu - ja labais celis augšā, tad ar kreiso elkoni pie tā pieskarties, un otrādi. Un tad 50 reizes ar vēdera muskuļiem dupsi uz augšu ar taisnām kājām ceļu. Nu tas lai dažādība.
Tad esmu ielējusi divās pusotra litra pudelēs ūdeni, man sanāca pusotra kilograma hanteles - nosvēru. Un tad ar hantelītēm vingrinājumi - taisu 30 reizes uz katru vingrinājumu. 1) elkoņos saliektas rokas un sev priekšā vienkārši cilā. 2) taisnas rokas uz sāniem līdz plecu līmenim 3) uz augšu no pleciem iztaisno rokas 4) saliecu kājas ceļos, tā kā iesēžos, un tad uz aizmuguri rokas taisno ārā 5) uz zemes apguļoties rokas paceļu virs krūtīm un uz malām iztaisnoju, un tā tālāk.
Pēc tam, staipīšanās. Es gribu iemācīties špagatu, tāpēc katru dienu stiepjos. Man šausmīgi patīk šie lokanības vingrinājumi! Patīk, ka varu, teiksim apstāties platām kājām, nolikt rokas līdz elkoņiem pie zemes. (l) Un kājas - taisnas. Es tā priecājos, jo skolā es nemaz nevarēju pirkstus pie zemes pielikt, ja taisnas kājas, kur nu vēl visus apakšdelmus! Un vienreiz man sanāca rokas ar plaukstām nolikt uz zemes aiz kājām pa vidu - un pacelt kājas no zemes - palikt stāvam uz rokām un kājas dažus centimetrus no zemes. (l) Bet špagatā nosēsties vēl nevaru. Bet gan jau. 8-)
Jā, un, protams, skriešu. Noliku sev apņemšanos skriet vismaz 3 reizes nedēļā, sākšu no šīs nedēļas - vienu reizi jau biju skriet, bet bija daudz ūdens un apnika. Tad nu šonedēļ neskatīšos uz ūdeni, bet skriešu! Jādabū nost tauku kārtiņa no vēdera un jāuzlabo kāju forma! (l)