Meitenes uzmundrinat mani ludzu,man saksies otro nedelu atvalinajums,viram ir divas sis dieninas brivas,viss it ka labi,beidzot noirejam sapnu dzivokliti ,ar darzu,ko ilgi meklejam,protams padargi sanak,jo esam anglija,bet taka stradajam abi,tad viss ir ok,bet ne par to ,man kaut ka skita ,ka parnaksim te,tad dzivei jauzlabojas,rutinai japariet,jo esam jau astoto gadu kopa,sakuma kapitali,rusinajamies attirijam darzu,abi stiepam mebeles,viss ta jauki,ar humoru parsmejusies bijam,revidierejoties pa dzivokli,pasaucam nedelas nogale draugus,atputamies,viss labi,tagad jau kadu pusotru nedelu mans virs tik gul,bubina uz mani,neka negrib,ara piem sodien skaists laicins,varetu iziet pastaigaties,gaju viena,loti loti skumigi jutos,aizgaju pie draudzenes,pasedejam,ar labu garastavokli naku majas,bet virs atsit ar savu attieksmi,paed un atkal gulta,dzivoklis tik tukss skiet,gribeju iziet darza pastradat,bet man ar uznaca kaut kads melnais un viss ,neko negribu,gribu lai virs ir aktivaks ,dzivespriecigaks,ja ne man ir tik skumji sobrid ,ka nezinu kur likties,ludzu palidzibu,ko jus pasaktu mana situacija :-(