Gribās vienkārši kādam pasūdzēties. :D Ceru, ka nebūsiet skarbas. :D
Kāda vella pēc cilvēkiem patīk ņemt un izpūst citu cilvēku smaržas? (e) Man tas šķiet diezgan intīmi, bet atnāk kāds un sāk pūst visos stūros un vēl uz papēžiem. (e) Visas manas mīļākās un arī dārgākās smaržas. :%27-( :-D Pasaku, lai tā nedara, bet tas neko nedod, jo, kā aizeju uz virtuvi kafiju uzliet, tā, ienākot istabā, jau nevis smaršo, bet tiešām- smird!!! (e) Un, ja tie būtu tikai draugi- neaicinātu! Bet, ja radinieki tā dara??? Mēneša laikā no gandrīz pilnas pudelītes ir palicis apmēram centimetrs no apakšas!!! Cik tur bija, kādi 75ml, bet tagad...(un ne pirmā pudelīte) Nu tādas dusmas!!! (e) (e) (e) Kāds var šo paskaidrot? Pietam ļoti daudz to dara slepenībā. Ja noslēpju- meklē un... ATROD!!!! Visus stūrus izvanda, mantas pārkrāmē utt.
Tiešām nesaprotu- kur cilvēkam prāts vandīties pa citu cilv. mantām!? Saprastu to, ja 1x, 2x uzpūš, bet nejau visu pudelīti izlej kā ziepes!!
Ai, man dusmas, jo pašai jau jāpelna tā nauda, par kuru citi tad pēctam ziepējas un noliedz to!! (e)
Sīkums, bet TĀ tracina!!! :-D :-D
Skopa jau neesmu, bet... vismaz nedarīt to slepenībā, pēc tam noliedzot!! Esmu jau vairākas savas smaržas atdevusi vnk, redzot, cik ļoti ātri tās ''izgaro''. Bet ne jau visas atdošu! Un to arī zina!! Zina, cik ļoti mani tas tracina un kā es neciešu to! Bet tāpat- nekas nemainās. Lai vai cik reizes runātu, lai vai kur tās smaržas bāztu, līdzi nēsāt arī negribu, lieki smagumi.
KO tad lai es daru? :D