homo@lv

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010

Ārprāts,kā es sadusmojos,zināju,ka nevajag lasīt ziņas! Skatos kasjauns.lv , ka homoseksuāļi grib,lai viņiem ļauj noslēgt partnerattiecības un,protams,komentāri fantastiski - stulbie pidari u.t.t.

Vai patiešām no PSRS nevaram izaugt,vai ir tik grūti pieņemt citādu mīlestību?! Tiešām apbrīnoju aprobežoto sabiedrību. Pieļauju jau,ka arī te dažai labai nāk vēmiens no homoseksuāļiem,bet nu gribēju tikai padalīties par šo absurdumu. Tiešām smieklīgi būtu,ja visiem šie gudrajiem komentētājiem pašiem bērni piedzimtu ar tādu orientāciju un diez vai šie cilvēki zina,ka geji ir arī juristi,deputāti,literāti un ārsti,kas vispār glābj šo plebeju dzīvības. Atceros,kad bija praids,stāvēja urlas ar plakātiem - pārmāčīšu pidarus,radās jautājums,kuram kaut kas būtu jāiemāca...

10.03.2011 21:06 |

Reitings 116
Reģ: 04.05.2010
Invalīdi un analfafetiķi tiešām ir pašsaprotami, un tas atkal ir kas cits. Nu un ja tas ir tik normāli, tad no kā baidīties būt atpazīstamam?
Invalīdi nav izvirtuļi! tu jauc dzīves uzskatus ar bezizejas situācijām.
10.03.2011 23:23 |

Reitings 13796
Varbūt tāpēc,ka sabiedrība nosoda? Kāpēc tad Lauris Reiniks negrib,lai kāds to zina un pārējās LV "zvaigznes"
10.03.2011 23:33 |

Reitings 1873
Reģ: 29.01.2009
Pedofīlus un invalīdus bāz vienā maisā? WTF? (e)
10.03.2011 23:51 |

Reitings 116
Reģ: 04.05.2010
nu tad jau laiks būtu samierinātis, ka nepieņems, un necensties vēl lielāku negatīvismu radīt.
jā par tiem invalīdiem un pedofīliem es arī šokā :-O (e)
10.03.2011 23:54 |

Reitings 787
Reģ: 11.04.2009
Diemžēl mani arī skumdina Latvijas sabiedrības attieksme pret "atšķirīgiem" cilvēkiem. Un, ziniet, ir pat vienalga, vai viņi būtu homoseksuāļi, biseksuāļi, melnie vai vienalga kas cits.
Man ir vienalga līdz brīdim, kad viņi sāk iejaukties manā dzīvē. Bet tā - man tikai prieks par laimīgiem cilvēkiem šajā pasaulē, vienalga, vai viņi ir zilīši vai kas cits.
11.03.2011 02:19 |

Reitings 800
Reģ: 10.10.2010
Geji rullē, man patīk ar viņiem kontaktēties. (l) Lezbietes neitrāli ,lai dzīvo, ja man neuzmācas. Manuprāt ir dažas citas sexuālās orienācijas ,par kurām būt vairāk jāuztraucās- pedo.,zoo ,piemēram.
Par komentāriem- kādreiz es arī besijos, ka cilvēki tik ļauni izsakās, bet patiesībā viņi ir nelaimīgi un meklē ,kā sajusties labāk. Laimīgs cilvēks savu žulti neizliks pār citiem.
11.03.2011 02:33 |

Reitings 800
Reģ: 10.10.2010
@paris , ja ir tā, kā saki, ka Lauris Reiņiks ir netradicionālas orientācijas, tad atklāties būtu lielākā muļķība. Tu padomā, viņa mērķauditorija pa lielam ir tīnes. Ja viņas uzzinās, ka Lauris nav teorētiski dabūjams, tad viņām vairs nevajadzēs arī viņa dziesmas. Es domāju, ka tas nav dēļ sabiedrības nosodījuma kā tāda.
11.03.2011 02:40 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Neinteresē mani kas ar ko guļ.Tā nav mana darīšana.Man ir ļoti neitrāla attieksme pret šiem cilvēkiem.Kamēr neviens no viņiem neuzmācas man->viss ir kārtībā.
Patiesībā,brīžiem tiešām nesaprotu visus tos pretīgos komentārus,zākāšanos,žults izgāšanu...viņi ir cilvēki.Tāpat kā jebkurš no mums.Tiešām neredzu iemeslu tādam naidam,kāds bieži vien jūtams.
11.03.2011 02:47 |

Reitings 414
Reģ: 29.01.2009
par tēmu īsti neizteikšos, jo par to īsti neesmu domājusi, jo tam visam gan plusi, gan mīnusi..

Bet nu nepatīk tas,ka iet tajos gājienos, tā nav pareizā pieeja,lai cilvēki viņus pieņemtu, tas rada vienkārši pretēju reakciju. Jo nevienam nepatīk, ka viņam, ko uzspiež. Un tie gājieni rāda- uzspiež, ka tas ir normāli.

Nevajag teikt,ka cilvēki nev "izauguši" līdz tam,lai to saprastu, un cilvēki ir aprobežoti, Latvijā tikai tamdēļ, ka nepieņem citas orientācijas cilvēkus. Īstenībā lielai daļai cilvēku tas ir vienaldzīgi,bet cilvēkiem vienkārši nepatīk tas,ka to slavina, ka to uzspiež. Nepatīk tas, ka liek domāt, ka tas ir pareizi,ka tam tā jābūt,ka to jālielās.

Bet nu tādus vai līdzīgus komentārus nevajag ņemt nopietni, jo gandrīz pie katra raksta var atrast daudz nievājošu komentāru.
11.03.2011 03:00 |

Reitings 787
Reģ: 11.04.2009
Britta - tikai nevajag! Latvijā ar akmeņiem nomētās kādu tikai tamdēļ, ka neatbilst "standartam"!
Paskaties, kas notiek citās valstīs, cilvēkiem nav jāslapstās, melnie veido kopīgas ģimenes ar baltajiem utt.
11.03.2011 03:36 |

Reitings 13796
Pārējos sabiedrības slāņus minu tādēļ,ka pret viņiem ir visai līdzīga attieksme - ignorējam un aizmirstam,invalīdiem Ziemassvētkos naudu ziedojam.
11.03.2011 11:14 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits