Sveikas,
es sev šobrīd ļoti nepatīku un jūtu, ak sāku pārējos apgrūtināt ar, jo visu laiku želojos.
Situācija tāda, ka parasti esmu no tiem cilvēkiem, kas savas prblēmas risina paši un citiem par tām nav jāzina, ja nejautā, bet šobrīd esmu grūtā sitācija, kur ilgst jau labu laiku, primo pusgadu, turēju visu sevī un cīnojos kā varu, bet esmu nomākta, stresaina un viena, jā, laikam tas ir īstais iemesls, kāpēc uzkrauju citiem savas lietas, lai nejustos viena. Tagad ir jau pāris mēneši, kad liekas, ka vairs viena nespēju vilkt savu grūtību vezumu, un vienīgais veids kā varu savas domas atslēgt ir sarunas ar interesantiem cilvēkiem, draugiem, bet pēdējā laikā jūtu, ka izplīstu un izplūstu par sevi un savām problēmām un man negribas, bet noturēties nevaru, jo tad liekas ka pārsprāgšu, jo ir tik ilgi turēts sevī un liekas ka vēl ilgi tā būs.
Jautājums, kā, lai neuzgrūž savas probļēmas, ja vienīgais veids kā viņas aizmirst ir kādam izstāstos? Esmu visu citu izmēģinājusi, filmas, grāmatas, mūzika, pastiaga, tusiņi, vienkāršas sarunas, nekas nelīdz, vienīgi, kad esmu divatā ar kādu cilvēku un nopietni runājam, tad varu mazliet atbrīvoties, izstāstīt visu un uzņemt mazliet enerģiju, bet jūtu, ka it kā nododu savu nastu tam cilvēkam, un to es negribu, help!